Back to top
montse

Montse Quesada debuta a Primera Divisió

Avui és un dia històric pel Club de Futbol Damm. Montse Quesada s’ha convertit en la primera exjugadora de la Damm en debutar a Primera Divisió. Ho ha fet defensant la porteria de l’Espanyol contra l’Athletic Club amb només 18 anys.

La portera nascuda l’any 2001 va fitxar pel filial de l’Espanyol aquest estiu quan encara li restava un any de juvenil. En la seva tercera i última temporada com a capitana de les cerveseres, va aconseguir els primers títols de la història del Club amb la Lliga i la Copa Catalunya, sent l’heroïna a la tanda de penals de la final de Copa, aturant i marcant posteriorment, contra el FC Barcelona.

Darrere aquesta fita hi ha moltes hores de treball, sacrifici i passió de la Montse, i igualment de les moltes persones que la van ajudar a progressar en la seva etapa de formació al Club. També és un triomf per totes elles, les que encara hi són i les que han lluït aquest escut.

El Club de Futbol Damm segueix, amb més determinació que mai, la seva tasca formativa en el futbol femení, treballant amb il·lusió perquè més jugadores puguin complir algun dia el somni de la Montse d’arribar a l’elit del futbol professional.

Moltes felicitats, Montse. Esperem que aquest sigui el primer pas en una llarga i exitosa carrera esportiva!