JB

Mereixedors de molt més

JUVENIL B 0-3 Espanyol

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 18 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d'Horta i arbitrat pel col·legiat Bureu Méndez.

Càstig molt excessiu per un Juvenil B que ha estat millor sobre la gespa i que ha merescut, com a mínim, puntuar. Els cervesers han dominat a través de la pilota i han arribat amb perill a la porteria visitant, sobretot en una primera meitat boníssima en la qual han bolcat el joc a camp contrari i han amenaçat amb insistència. Però el gol s’ha resistit i tot i que fins al minut vuitanta s’han mantingut amb opcions reals, han anat de més a menys davant un Espanyol afavorit pel guió de partit, que ha defensat amb solidesa la seva àrea i ha resolt a la contra al tram final per engreixar un resultat que no ha reflectit en absolut el que s’ha vist sobre la gespa del Municipal d’Horta.

Molt de ritme en els primers compassos de partit, i ocasions per ambdues bandes. Àlex Sans ha aparegut amb una triple intervenció al minut sis per desbaratar la primera arribada clara dels blanc-i-blaus, i just en l’acció següent ha estat el porter Llorenç qui ha salvat l’Espanyol d’un xut boníssim de Joel des de la frontal que anava dirigit a l’escaire. Amb el pas dels minuts la Damm ha anat creixent i s’ha instal·lat a camp contrari, portant el pes del joc i gaudint de les arribades més clares.

Camilo ho ha tornat a provar amb un xut des de fora l’àrea que ha sortit fregant el pal, i en una internada a l’àrea Pol Rivera s’ha tret un cacau molt potent que ha anat agafant altura i ha marxat poc per sobre el travesser. Amb l’equip agradant-se davant un Espanyol obligat a desfensar, Joel ho ha tornat a provar amb un tir creuat des de fora l’àrea que de nou ha sortit fregant la base del pal, però el gol s’ha restit i en un servei de banda a l’últim suspir els visitants han fet gala d’efectivitat per avançar-se mitjançant Mateo i aconseguir un aventatge injust pels mèrits realitzats per ambdos conjunts abans del descans.

El gol ha afavorit el plantejament pràctic i directe dels blanc-i-blaus, que s’han defensat amb molta serietat esperant la seva oportunitat. Els cervesers, en canvi, no han deixat d’intentar-ho, però al davant s’han trobat un mur i la ocasió més clara ha arribat al 79’ en un cop de cap de Joel que ha marxat una mica massa alt. I del possible 1-1, hem passat al 0-2. Amb els vermells bolcats en busca de l’empat, l’Espanyol ha aprfoitat una contra a la següent jugada per possar més terra pel mig a través d’Eloy, i Hugo ha engreixat el marcador a l’afegit en una acció similar.

Un resultat que no reflecteix en absolt el bon partit dels vermells, que han portat la iniciativa i han sotomès a l’Espanyol durant molts minuts, sent millors, però sense la sort del gol. Ara la Lliga Nacional s’atura una setmana per carnestoltes, i a la tornada els nois de Genís Sampietro visitaran el Bellvitge dissabte a les 18 h.