JB

Lluitant fins al final

Bellvitge 2-1 JUVENIL B

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 19 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Camp Municipal La Feixa Llarga i arbitrat pel col·legiat Pedrol Vozmediano.

El Juvenil B marxa de mans buides un altre cop tot i haver fet mèrits per aconseguir un resultat millor i haver-se mostrat superior al rival. Els nois de Genís Sampietro s'han vist penalitzats per un mal inici en el qual han encaixat dos gols molt seguits, però han reaccionat i han generat molt de perill davant un rival defensiu que s'ha dedicat a protegir el resultat en un partit dur i ple d'interrupcions que trencaven el ritme.

Als cervesers els ha faltat contundència defensiva en els primers compassos del matx, i el Bellvitge se n'ha aprofitat. A pilota aturada Marcel García ha obert la llauna, i en una transició Alex Robles ha fet el segon als vint minuts. Lluís, amb un xut molt ajustat a la base del pal, i Nil amb un cop de cap franc que ha marxat fora per poc, han reaccionat molt d'hora en un primer temps en el qual també Joel ha estavellat una pilota al pal.

Abans del descans, una bona acció pel costat dret i la posterior centrada a l'àrea ha acabat amb el gol de Nil. Un 2-1 que retallava distàncies i que donava esperances per a la segona meitat tenint en compte que els vermells creixien amb el pas dels minuts i sotmetien a un Bellvitge que es veia desbordat per la quantitat d'ocasions que generava la Damm.

Guió similar a la represa. L'equip buscant amb paciència espais per atacar davant un conjunt local que es defensava amb tot. L'equip ha estat valent tot i la duresa del matx i, malgrat les constants interrupcions que dificultaven donar ritme, els nois de Genís Sampietro han arribat i s'han quedat molt a prop del segon gol. Ocasió claríssima per Lluís, que ha estavellat una pilota al travesser, tot i que les millors han arribat a l'afegit.

Pastor ha marcat un gol, anul·lat segons el col·legiat per fora de joc, i n'ha tingut dues més de manifestes. Un cop de cap que ha sortit llepant el pal i una rematada que un defensa contrari ha salvat sobre la línia. Al final, derrota immerescuda. Diumenge vinent els cervesers afronten un duel d'alt voltatge rebent al Barça al Municipal d'Horta (18 h).