Back to top
JA

L’excerveser Gerard Moreno és escollit Millor Jugador català

El futbolista del Villarreal CF, format al planter cerveser, ha estat distingit amb els guardons a Millor Jugador català i Màxim golejador de la temporada passada en la 9ª Gala de les Estrelles del Futbol Català.

El davanter de Santa Perpètua de Mogoda, absent a la gala per motius professionals, ha recordat el seu pas pel club cerveser. “Recordo amb molta estima els anys que vaig passar a la Damm de petit. Sempre hi estic pendent. Hi han sortit grans jugadors i segur que en seguiran sortint”, ha expressat Gerard Moreno.

L’acte, celebrat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, ha comptat amb la presència del president del CF Damm, Ramon Agenjo, i del director general del Grup Damm, Jorge Villavecchia, president i membre del Jurat de la Gala de les Estrelles respectivament. Agenjo ha lliurat el Premi Jurat al FC Barcelona pels mèrits esportius aconseguits per l’equip femení durant la temporada 2020/21. Per la seva part, Villavecchia ha lliurat el premi a Jugador amb més Projecció a l’espanyolista Nico Melamed.