damm

Amb les ganes

San Francisco 2-2 JUVENIL A

Palma de Mallorca. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 23 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat a la Ciudad Deportiva Antonio Asensio i arbitrat pel col·legiat Vega Martín.

Amb ganes de marxar amb una victòria s’ha quedat el Juvenil A al camp del San Francisco. Els cervesers no han fet una bona primera part, però els ha faltat molt poc per esmenar-ho a la segona en un partit molt competit que han dominat la majoria del temps.

El conjunt balear ha aconseguit marcar en els primers compassos del matx amb un bon gol de Sergio. El lateral dret ha definit amb molta qualitat a baix a la dreta del porter per avançar el San Francisco al minut 8.

La Damm no ha quallat avui els seus millors primers 45 minuts. Els de Luis García tenien la pilota i la iniciativa, però no generaven perill de manera clara tot i moure l’esfèrica a camp contrari amb assiduïtat. Suaibo, amb una jugada personal dins l’àrea, i Avilés, en dues ocasions, han capitalitzat les accions ofensives dels visitants.

Peña també ha gaudit d’una gran ocasió amb un xut que no ha trobat fortuna i que s’ha estavellat contra el travesser.

A la vora del descans marcarien els locals un segon gol dolorós pels cervesers. Pilota llarga a l’esquena dels centrals que empala Makate de cop al bot per fer pujar el 2-0.

Amb el pas per vestidors els visitants ha canviat la cara i han sortit amb ambició a donar-li la volta al resultat. Una incursió de Cuadras amb xut al travesser ha precedit el gol de Jordi Avilés de falta directa, que esperonava els cervesers, encara amb marge per certificar la remuntada.

El conjunt de l’estrella ha dominat la segona part i ha començat a guanyar els duels. El cop de cap de Nico no acabava en gol i el xut de Carlos marxava desviat per poc, però els de Luis García estaven dins el matx i han generat l’empat a continuació. Ha estat una pilota filtrada de Peña per Suaibo que el guineà ha rematat a gol amb algun rebot per mig.

El San Francisco seguia despert i atent per aprofitar alguna contra, i l’encert d’Álex sota pals ha evitat que els mallorquins es tornessin a posar per davant amb dues aturades brillants, la segona en un mà a mà molt clar.

En uns darrers minuts d’infart que haurien pogut decantar el matx per qualsevol dels dos bàndols, Tijan també ha provat sort amb un xut enverinat que no ha entrat de miracle, i Carlos s’ha tornat a topar amb el travesser, deixant el partit en el 2-2 final.

El Juvenil A remunta per acabar enduent-se un punt positiu per trencar amb la mala dinàmica i afrontar el partit contra el Huesca amb confiança, dissabte que ve a les 18 h.