Back to top
JA

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm es vesteix de gala per acollir el Sopar de Cloenda

Els i les integrants del CF Damm diuen adeu a la temporada 2022/23 amb el tradicional acte de comiat en una nit on l’excerveser Rubén Alcaraz i el seleccionador nacional català Gerard López han estat els padrins d’Honor.

El mes de juny és sinònim de tancament de temporada amb el Sopar de Cloenda a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Una nit molt emotiva on, a banda dels homenatges als equips més destacats del curs, el Club acomiada els jugadors i les jugadores que han de marxar després de finalitzar la seva etapa de formació. I ho fan amb tots els honors, rebent una samarreta i un rellotge personalitzats amb el seu nom de la mà dels padrins de l’esdeveniment.

El president i amfitrió Ramon Agenjo ha felicitat personalment els i les esportistes que marxen. “Alguns fa molts anys que són Club i costa dir-los adeu… però, d’altra banda, són nois i noies que han crescut i han pogut estudiar i formar-se amb els valors que intentem transmetre al CF Damm i això també és molt maco. És el dia més important de l’any per a nosaltres, és el nostre dia”, ha expressat el president Agenjo.

Un exemple d’aquests valors és el futbolista del Cádiz CF Rubén Alcaraz, format al planter cerveser en etapa benjamí i juvenil, que ha tornat a casa per assistir al Sopar de Cloenda i formar part del lliurament d’obsequis. “Estic molt feliç d’haver assistit en aquesta nit. Veure els nens és increïble, fins fa poc jo estava allà assegut i veia els jugadors i els exjugadors asseguts en altres taules. Per mi és un orgull estar aquí”, ha dit l’excerveser.

Alcaraz no ha estat sol damunt l’escenari i ha comptat amb la companyia del seleccionador català Gerard López, que ha comentat que actualment pateix els enfrontaments contra el CF Damm amb l’equip del seu fill. “Per mi Damm és història del futbol català. Vaig jugar-hi al camp antic, ho segueixo ara amb els partits del meu fill, i d’aquí a quatre dies estarem a Montjuïc amb una gran ciutat esportiva. El CF Damm és formació, futbol, valors i educació. Teniu una gran sort de comptar amb un president com en Ramon Agenjo”, ha declarat Gerard López.

El Juvenil A de Sergio García ha rebut un sentit homenatge per la seva gran temporada, on s’ha classificat per segon any consecutiu per jugar la Copa del Rei juvenil, ha acabat sent l’equip menys golejat de Divisió d’Honor i empatat a punts amb el Mallorca en la tercera posició, i ha obtingut la classificació pel Campionat de Catalunya, que va guanyar imposant-se a l’Espanyol en la final.

El Sopar de Cloenda també ha tingut la presència institucional de Josep March, representant territorial a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport; David Escudé, regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona; Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol; Ramon Armadàs i Pau Furriol, vicepresidents del CF Damm, entre altres càrrecs; i del president d’honor del CF Damm, Josep Barcons.

Vídeo

Vídeo
Resum de l'acte