Back to top
JA

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm acull l’acte de presentació de la temporada 2022/23

Tres anys després de l’última vegada, els equips del CF Damm han pogut inagurar el curs futbolístic amb el tradicional esdeveniment celebrat a la seu de l’entitat.

L’alegria i el bon ambient entre els assistents ha estat el fil conductor d’un acte molt especial que havia quedat cancel·lat en les dues darreres temporades a causa de la pandèmia. Només arribar, els jugadors, jugadores i membres dels cossos tècnics han gaudit d’un berenar a càrrec d’Hamburguesa Nostra, companyia que pertany al grup Damm.

A continuació, les 14 plantilles del CF Damm han anat rotant mentre realitzaven les diferents activitats, consistents en la fotografia individual, la fotografia d’equip, l’espectacle de màgia de Jordi Caps i el concurs sobre reglament del futbol i història del Club.

Ha estat una gran jornada en família on el president del CF Damm i conseller de la companyia, Ramon Agenjo, ha destacat que “és l’únic dia que puc veure tots els jugadors, jugadores, entrenadors, entrenadores i també els familiars, ja que els deixem accedir a la part final quan venen a recollir els seus fills i filles”.

Vídeo

Vídeo
Resum de l'acte