Back to top
JA

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm acull la 10a Gala de les Estrelles

Pep Guardiola, Alèxia Putellas i Marc Cucurella han estat els noms més destacats de la 10a Gala de les Estrelles del Futbol Català celebrada a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

El president del CF Damm i conseller de la companyia Ramon Agenjo ha entregat a Pep Guardiola el seu cinquè premi com a Millor Entrenador català de la temporada 2021/22. Per la seva banda, la futbolista del FC Barcelona Alèxia Putellas ha estat doblement guardonada amb el premi a Millor Jugadora i a Màxima Golejadora del curs passat, fet que l’acredita com l’esportista amb més distingida en la història dels premis de la Gala de les Estrelles amb vuit guardons.

Qui s’ha estrenat en aquest esdeveniment ha estat el traspàs més alt de la història del futbol català. El jugador del Chelsea FC Marc Cucurella ha rebut el premi a Millor Jugador per les seves actuacions tant a Brighton com al conjunt blue. Un altre futbolista que juga a l’estranger, el davanter de l’Udinese Gerard Deulofeu, ha pujat a l’escenari per recollir el premi a Màxim Golejador gràcies als 14 gols que va anotar la temporada passada.

A més, Ferran Jutglà i Clàudia Pina han estat escollits com els Jugadors amb Més Projecció del futbol català en un esdeveniment que s’ha tenyit de daurat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.