Back to top
JF

El Juvenil Femení tanca un stage exigent i productiu

Les cerveseres s'han concentrat per segon any consecutiu al Campus Cerdanya per preparar la nova temporada i cohesionar-se com a equip

El Juvenil Femení ha completat amb èxit l'estada a Puigcerdà. Les jugadores de Laura "Pitu" Romero han pogut realitzar quatre sessions sobre la gespa que han permès començar a treballar els diferents conceptes del joc i seguir la seva preparació de cara a l'inici de la temporada 21/22.

En un equip amb moltes cares noves, l'stage també els ha permès conèixer-se millor i reforçar els vincles dins i fora del terreny de joc. I és que a banda del treball sobre la gespa, les joves jugadores també han gaudit de diverses activitats enfocades a la cohesió del grup. Entre elles, la tradicional visita al rierol després dels entrenaments, una caminada per Puigcerdà o dinàmiques que els van permetre divertir-se cantant i ballant.

A més, les cerveseres també han visitat el Club de Golf Sant Marc, on es van poder trobar amb el president Ramon Agenjo i realitzar uns cops abans de dinar. Carles Domènech, director executiu del Club, Albert Puigdollers, director esportiu, i Josep Barcons, president d'Honor, també hi van ser presents.

Tant les jugadores com el cos tècnic han valorat molt positivament l'estada, que s'ha viscut amb un gran ambient. L'entrenadora Laura "Pitu" Romero ha explicat que "ens ha permès començar a crear el que creiem que és el més important: un equip, una família, i que totes ens entenguem dins i fora del camp i tinguem un sentiment comú, el de pertinença". La preparadora cervesera, que ha agraït la confiança del Club en el Juvenil Femení i l'oportunitat que els ha brindat, també ha recalcat que "tenim un equip molt treballador, amb molta ambició i amb moltes ganes de voler millorar i de competir sempre".

L'equip va tancar l'stage amb un partit a Sallent contra el Sant Cugat, el primer de la pretemporada, i malgrat portar només una setmana entrenant va deixar molt bones sensacions i va aconseguir una victòria àmplia. Les vermelles seguiran la seva preparació amb dos amistosos més el cap de setmana vinent contra el Cerdanyola i el Sants.

Vídeo

STAGE PUIGCERDÀ 2021 | Juvenil Femení