Back to top
JF

El Juvenil Femení tanca l’stage a Puigcerdà amb bona nota

Les cerveseres han compartit quatre dies a Puigcerdà en els quals han compaginat l'exigència dels entrenaments amb activitats i dinàmiques de grup que els han permès seguir cohesionant-se com a equip en un entorn diferent i molt favorable per a treballar

Comença una nova temporada i, com ve sent habitual en els últims anys, el Juvenil Femení cerveser s'ha desplaçat a terres gironines per a completar una estada al complex esportiu Campus Cerdanya. Amb moltes cares noves a la plantilla i també al cos tècnic, la convivència ha afavorit la unió dins i fora del camp, permetent també a les jugadores conèixer més a fons la idea de la nova entrenadora Jessica Rodríguez amb dobles sessions d'entrenament i l'inici de lliga a l'horitzó, el 24 de setembre al camp de La Roca.

A més, les noies també van poder gaudir d'una jornada lúdica i diferent al Club de Golf Sant Marc acompanyades del president Ramon Agenjo. Després de donar uns cops, el matí va acabar amb un dinar en el qual també van ser presents Carles Domènech, director executiu, Albert Puigdollers, director esportiu, i el president d'Honor Josep Barcons, que ha acompanyat l'equip durant tot l'stage.

Durant l'estada a Puigcerdà les noies van rebre xerrades sobre alimentació i nutrició, gestió de la imatge pública i model de joc a càrrec de la fisioterapeuta, el cap de premsa i l'entrenadora de l'equip respectivament. Les jugadores també van conèixer les seves quatre capitanes per aquest curs, que seran Nerea Romero, Carla Alemany, Gisela Laynez i Yaiza Ramos.

A banda d'això, el grup va passejar per Puigcerdà, va fer la tradicional visita al rierol i va gaudir de moments en equip amb un ambient molt bo que han deixat una valoració molt positiva de l'estança per part de tècnics i jugadores.

Les cerveseres tornaran a la rutina durant la setmana i aquest mateix diumenge ja jugaran el segon amistós de pretemporada al camp del Vic Riuprimer després d'imposar-se amb solvència en el primer a Blanes la setmana passada.

Vídeo

Vídeo