Back to top
JA

El Juvenil A tanca l’stage a Puigcerdà amb molt bones sensacions

El primer equip del CF Damm ha tornat a Barcelona després de compartir els últims vuit dies concentrat a les instal·lacions del Campus Cerdanya.

La primera temporada de Sergio García al capdavant del Juvenil A cerveser ha començat amb la tradicional estada a terres gironines en un entorn idíl·lic per practicar esport i per formar la unió entre jugadors i cos tècnic.

Les dobles sessions d’entrenament i les activitats lúdiques fora del terreny de joc han permès seguir amb l’exigent preparació de l’equip de cara a l’inici de la competició, previst pel dia 3 de setembre al camp del CE Sabadell FC.

Els jugadors van rebre una xerrada sobre gestió de la comunicació i imatge personal a les xarxes socials a càrrec del cap de premsa del Club, Ignasi Cardó, i també van triar els capitans que els representaran aquesta temporada.

A Puigcerdà va tenir lloc, també, la visita al Club de Golf Sant Marc i el tradicional dinar amb el president Ramon Agenjo i amb el president d’Honor Josep Barcons, que ha estat present al costat de l’equip durant la durada de tot l’stage.

La concentració dels homes de Sergio García a La Cerdanya va finalitzar amb un partit amistós contra el CCR Alt Berguedà disputat a Guardiola de Berguedà amb victòria vermella (1-3) amb un gol d’Eliott i dos més de Javi Sarasa.

Vídeo

Vídeo
Resum de l'stage