Back to top
golf

El Juvenil A segueix amb la pretemporada amb un stage a Puigcerdà

El primer equip cerveser està realitzant una estada de nou dies al Campus Cerdanya per preparar l’inici de la temporada

El Juvenil A de Luis García està completant una exigent pretemporada per afrontar el retorn a la Divisió d’Honor Juvenil. Com marca la tradició, els vermells s’han desplaçat a Puigcerdà, on estan treballant dobles sessions d’entrenament diàries en un entorn idíl·lic per practicar esport.

El nou entrenador del primer equip ha destacat els avantatges de poder compartir tots aquests dies cohesionant el grup. “Estic molt content amb la feina d’aquests dies. Estem creant un equip, millorant dia a dia. Estem llestos per competir”, ha declarat Luis García.

A banda d’entrenar, els jugadors i membres del cos tècnic van gaudir d’una jornada lúdica el passat dimecres amb una pràctica de golf al Club de Golf Sant Marc. A continuació, l’expedició cervesera va dinar al restaurant Ca l’Eudald acompanyada pel president Ramon Agenjo, el president d’Honor, Josep Barcons, el cap dels Serveis Mèdics, Dr. Carlos Barcons, el director esportiu Albert Puigdollers, el mànager esportiu dels equips de la Fundació Damm, Carles Domènech, i el coordinador general de la Fundació Damm, Àlex Galí.

El Juvenil A finalitzarà l’stage a Puigcerdà amb un partit amistós contra el Juvenil B el pròxim dimarts.

Vídeo

Stage Puigcerdà 2019