Back to top
JA

El Juvenil A avança a bon ritme a l’stage de Puigcerdà

Els homes de Luis García segueixen progressant en la pretemporada i valoren molt positivament l’estada al Campus Cerdanya.

El primer equip del CF Damm es troba concentrat actualment a La Cerdanya en la tercera setmana d’entrenaments després del retorn a l’activitat esportiva. Els cervesers s’han desplaçat a Puigcerdà per preparar el retorn a la competició en un entorn ideal per practicar esport.

La 2020/21 serà la segona temporada de Luis García al capdavant del Juvenil A. El tècnic asturià ha destacat les ganes de l’equip, que ja descompta els dies per tornar a jugar un partit oficial. “La feina dels nois està sent extraordinària. Estem aprofitant molt bé aquests dies plegats, ens estem coneixent millor entre tots. Volem fer un gran any”, ha comentat l’entrenador.

Com marca la tradició, l’expedició cervesera ha gaudit avui d’una jornada lúdica després de la sessió d’entrenament matinal. La plantilla ha practicat el seu drive a les instal·lacions del Club de Golf Sant Marc acompanyada pel president Ramon Agenjo, pel director executiu Carles Domènech, pel director esportiu Albert Puigdollers, pel coordinador general de la Fundació Damm, Àlex Galí, i pel president d’Honor Josep Barcons. Tot seguit, els integrants del CF Damm han compartit dinar al restaurant Ca l’Eudald d’Alp.

El Juvenil A finalitzarà l’stage a Puigcerdà el dimarts 8 de setembre i jugarà un partit amistós contra el CE Berga aquest dissabte.

Vídeo

STAGE PUIGCERDÀ 2020 | Juvenil A