Back to top

Inscripció proves voluntàries temporada 19-20

PROCEDIMENT SOL·LICITUD DE PROVA DE SELECCIÓ

 

 

1) És necessari inscriure's mitjançant el formulari web que ROMANDRÀ ACTIU  DEL 24 d''ABRIL AL 15  de MAIG. Després d'aquesta data, no serà possible atendre cap petició més.

2) El link per accedir al formulari del procediment d' inscripció a les proves tècniques voluntàries per accedir als equips de competició de la temporada 2019-2020  el trobareu a l'apartat Preguntes Freqüents - Com s'hi pot accedir, al CF Damm?

3) L'ordre d'inscripció NO TÉ CAP IMPORTÀNCIA. Seran ateses totes les peticions rebudes en el termini establert.

4) Les proves d'accés per a la propera temporada van adreçades a jugadors nascuts entre 2007 i 2011, és a dir, aquells que la temporada 2018-2019 han format part de les categories  aleví i benjamí . No serà possible atendre sol·licituds amb data de naixement que no correspongui a aquestes categories. 

5) El CF Damm no realitzarà proves en les categories JUVENIL, CADET i INFANTIL. L'únic sistema d'accés a aquests equips és  LA CAPTACIÓ DIRECTA PER PART DELS NOSTRES OBSERVADORS.

6) Recordem que les sol·licituds han de complir tots els requisits especificats en el formulari, en especial l'any de naixement i que siguin realitzades dintre dels terminis establerts i des de la pròpia web del CF Damm. El sistema refusa formularis fora de termini o provinents de links inserits en planes de tercers.

7) La convocatòria es farà per  SMS A PARTIR DEL 20  DE MAIG. Les proves tindran lloc a finals de maig o principis de juny.