JF

Golejada per seguir al capdavant

JUVENIL FEMENÍ 5-1 Sant Gabriel

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 3 de Preferent Femení Juvenil, disputat al CEM Teixonera Vall d’Hebron i arbitrat pel col·legiat Fontova Cerdà.

El Juvenil Femení segueix invicte i aquest dissabte ha superat amb solvència el Sant Gabriel abans de visitar l'Espanyol. Les noies de Pitu Romero han estat superiors sobre la gespa en joc i intensitat, i han sotmès des del primer minut a un Sant Gabriel que a l’equador del primer temps ja havia encaixat tres gols com a resultat del gran inici de les vermelles. L'equip, que ha completat un partit molt seriós i ha concedit molt poc a les de Sant Adrià, ha mantingut la mateixa ambició durant els vuitanta minuts i ha acabat sentenciant al segon temps amb dues dianes més que han permès reflectir al marcador tots els mèrits fets sobre la gespa.

Les cerveseres han saltat al terreny de joc amb concentració i al mateix temps valentia per anar a buscar el Sant Gabriel amb pilota i sense. El primer gol ha arribat molt d'hora, i als tres minuts Nerea Torre ha rematat amb el cap una centrada lateral per enviar la pilota al fons de la xarxa. L'1-0 ha donat encara més impuls a les de Pitu, que han superat en intensitat a les visitants i els han posat moltes dificultats per elaborar. Precisament una recuperació al mig del camp ha permès filtrar una pilota a l'esquena de les centrals que Alba, al quart d'hora de joc, ha acabat culminant amb una subtil vaselina que ha superat la portera.

En un inici de partit amb domini però sense tanta fluïdesa en el joc, les de l'estrella han fet de l'efectivitat la seva millor virtut, i en una jugada molt similar a la del segon gol, Alba s'ha plantat sola de nou davant la portera i el refús l'ha aprofitat Ari Lozano per empènyer a plaer el tercer gol quan només s'havien jugat vint minuts. El Sant Gabriel ha exercit el seu dret a rèplica amb un gol en una jugada aïllada que els ha permès retallar distàncies, però l'equip ha seguit sent molt seriós sobre la gespa i ha arribat al descans amb el 3-1.

A la represa les vermelles han tornat a sortir amb molta empenta i només saltar al terreny de joc Alba i Gisela Cano han estat a punt de fer el quart. A la jugada següent, Alba ha deixat sola Ari Lozano amb un gran canvi d'orientació i, aquest cop sí, ha creuat la pilota ajustant-la al pal contrari per posar més terra pel mig. A l'altra porteria, Patri ha aturat un penal favorable al Sant Gabriel amb una gran intervenció en l'única arribada amb perill que han aconseguit trenar les visitants, i és que les cerveseres han estat superiors en totes les facetes i s'han apropiat també de la pilota en una segona meitat en la qual les ocasions s'han succeït.

Berenguer, en un córner directe i molt tancat, ha estavellat la pilota al pal i ha deixat la porteria tremolant. Poc després, Ari Lozano ho ha tornat a provar amb un xut des de la frontal que ha marxat lleugerament per sobre el travesser, i també Gemma amb un cop de cap s'ha quedat a prop del gol. Ja al tram final, Cristina ha avisat de nou amb una jugada personal que ha culminat amb un tir que buscava l'escaire, i finalment ha estat Judith Mirón qui, després d'una bona jugada col·lectiva, ha aconseguit amb un xut des de la frontal arrodonir el marcador amb el cinquè gol.