JB

Golejada per recuperar sensacions

JUVENIL B 4-1 Martinenc

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 23 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d'Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Teruel Soler.

El Juvenil B recupera sensacions després de l'entrebanc a Tarragona i s'imposa amb solvència a un Martinenc consolidat a la part alta i que encadenava tres victòries consecutives. Els nois d'Albert Martínez han controlat el matx d'inici a fi, i dominant a través de la pilota han posat les ocasions i els gols. Reche ha obert el marcador molt d'hora i Alex, Nico i Cesc han fet la resta. Els visitants gairebé no han pogut amenaçar la defensa cervesera, molt sòlida un cop més tot i encaixar ja a les acaballes.

Els vermells han agafat el pes del partit des del xiulet inicial, i han avisat al quart d'hora de joc amb un xut d'Alex a la mitja volta que ha sortit per sobre el travesser. L'acció ha precedit el gol, a pilota aturada, en una jugada llarga en la qual la pilota ha posat resistència abans d'entrar. Elliot ha connectat un cop de cap a la sortida d'un córner que ha salvat la defensa sota pals, el porter ha tret una mà magnífica en el segon intent de Joan i, a la tercera sí, Reche ha engaltat l'esfèrica de cop al bot per fer-la entrar amb un tir creuat.

Els de l'estrella s'han anat aproximant amb perill en busca del segon gol, i ja a les acaballes del primer temps Alex l'ha trobat. Ha estat en una transició ràpida en la qual Ayoub ha picat a l'espai i ha assistit al davanter perquè, absolutament sol, superés al porter picant-li la pilota suaument per sobre.

Amb total control sobre el partit, els cervesers han acabat de tancar la golejada a la represa amb dues dianes consecutives. Nico amb un xut dins l'àrea ha fet el tercer als vint minuts, i en el següent atac Cesc ha connectat un cop de cap al primer pal per convertir en gol un córner picat per Davia. Abans d'acabar, el Martinenc ha retallat distàncies mitjançant Álvaro Torres, però ja sense cap transcendència sobre el resultat final.

El Juvenil B marxa a Setmana Santa com a quart classificat de Lliga Nacional amb 45 punts i una única derrota en tot el que portem de segona volta. A la tornada, estrenarà el mes d'abril visitant el Sabadell.