JA

Golejada coral per tancar el curs a casa

JUVENIL A 5-0 Ebro

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 29 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Ollé Lladó.

El Juvenil A s’ha acomiadat del Municipal d’Horta per la porta alta en la penúltima jornada de lliga sumant la victòria més àmplia de tota la temporada contra l’Ebro, que tot i trobar-se ja descendit, ha complicat el camí cap als tres punts en la primera part.

Ha estat una victòria balsàmica, una gran actuació coral de tot l’equip que ha permès repartir els golejadors en el dia en què Jan Coca s’ha fet un lloc en l’onze titular per primera vegada després de superar la seva lesió.

Tot i el 5-0 que ha reflectit el marcador, els cervesers han hagut de treballar-se la catorzena victòria del curs i Aljama ha hagut d’aparèixer sota pals per repel·lir el perill en la primera arribada del matx.

Els de Sergio García han estat molt a prop del gol minuts més tard, amb una gran combinació entre Jurado i Miguel que ha refusat el porter, i que Coca no ha pogut rematar en el rebot posterior.

No han perdonat al 37’ els de l’estrella, amb una recuperació de Jurado en la pressió que ha cedit l’esfèrica perquè Pedro avancés metres fins a connectar una rematada des del balcó de l’àrea que ha entrat fregant l’arrel del pal, i que suposava un contratemps per als aragonesos just abans del descans.

De fet, els locals n’han tingut una de molt clara per fer el segon amb un atac per banda dreta. Pol Arnau troba Sando dins l’àrea, que es regira protegint la pilota amb molta qualitat i la posa al segon pal per la rematada de Miguel que atura el porter.

L’inici del segon temps ha estat elèctric, amb una aproximació perillosa per banda esquerra per cada equip. Inclús Jurado ha buscat el gol apareixent a l’espai pel seu carril, però el porter ha sortit a temps per evitar el gol.

Un gol que ha acabat marcant Sando al 49’ traient rèdit d’una nova recuperació de Jurado i finalitzant amb un gran xut des de lluny. Un golàs del davanter que ha acabat sent un cop definitiu pel conjunt de Saragossa.

El tercer gol no ha trigat a arribar. Mora obre el joc a l’esquerra, on Jurado la posa al cor de l’àrea i Miguel es fa amb el refús per finalitzar amb molta qualitat i aconseguir el seu primer gol de la temporada després d’haver-lo estat buscant en els darrers partits.

El partit estava resolt, però això no ha impedit que l’Ebro encara trobés algun espai, per acabar topant-se de nou amb Aljama sota pals. Eliott s’ha sumat a la festa amb el seu gol després d’una assistència deliciosa de Cortés, que ha llegit l’arrencada de l’extrem suís, que ha definit amb una rematada seca per marcar el quart gol de la tarda.

Una tarda plena de notícies positives, i en la qual Javi Sarasa ha tornat a jugar després de dos mesos pràcticament aturat, però la nota negativa l’ha donat Sahel, qui ha hagut d’abandonar el terreny de joc malauradament amb una fractura de clavícula.

Amb deu homes, Cortés ha repetit el mateix moviment i Jurado ha trobat el cinquè, generant un altre gol després d’una bona pressió sobre el rival. Amb aquest gol, el jove cerveser ja en suma nou i es converteix en el màxim golejador de la temporada del Juvenil A de la Damm.

Només queda un partit de lliga pels homes de Sergio García, que es jugarà diumenge vinent al migdia al camp d’una Grama ja descendida.