damm

Golejada coral

JUVENIL A 6-1 Stadium Casablanca

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 13 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Fernández Morillo.

Festival de gols i ocasions del primer equip de la Damm, que s’ha imposat amb contundència a l’Stadium Casablanca en un matx que ha dominat de principi a fi. Els visitants, plantats al darrere amb un plantejament defensiu, s’han vist avassallats pel desplegament ofensiu dels cervesers, que han estat molt eficaços en el tram inicial.

Els automatismes treballats durant la setmana han donat resultat ben d’hora pel conjunt de Luis García, que s’ha implicat per trobar espais als metres finals. Jordi Avilés avisava amb un xut potent que el porter ha enviat a córner i ell mateix marcaria el primer a continuació, connectant una volea imparable al punt de penal.

Els locals, amb gana, han anat per feina. Dos minuts després, gran jugada col·lectiva que arriba a banda dreta, on Aitor la posa precisa per l’arribada de Martí Riera, que li guanya la posició al defensa i assisteix al primer pal, on entra Jose amb tot per rematar a gol.

Els vermells han après la lliçó de la setmana passada contra l’Ebro i no han reduït el ritme frenètic fins que el partit no ha estat sentenciat. Aitor ha finalitzat en gol una altra gran jugada coral, però el col·legiat ha anul·lat l’ocasió per fora de joc. Seguidament, Jose ha superat el porter en l’un contra un, però s’ha quedat sense angle per acabar l’acció i el defensa visitant ha refusat el seu intent de doblet.

Qui ha demostrat que quan marca, ho fa de dos en dos, és Avilés, que ha repetit a la mitja hora de joc amb una jugada calcada al segon gol: Aitor filtra la passada per Riera, que la posa al primer pal, on Jose remata al travesser i Avilés, arribant de segona línia, afusella a plaer per posar el 3-0 al marcador.

L’Stadium Casablanca no ha incomodat els cervesers i només s’ha apropat tímidament a l’àrea en un parell d’ocasions. Encaixats a camp propi, els aragonesos rebrien una altra oportunitat dels locals abans del descans amb l’intent de Martí Alba, que ha finalitzat una jugada personal amb un xut ajustat.

El segon temps ha començat igual que el primer: amb gol de la Damm. Pladevall ha caçat un rebot a l’àrea petita per fer el quart. El defensa segueix amb el seu idil·li amb el gol i ja en porta 4 en els 11 partits que ha disputat.

Cuadras també s’ha volgut sumar a la festa amb un obús des de molt lluny que hagués estat el gol de la jornada sense la intervenció espectacular del porter visitant. Contagiat pel gran estat de forma de l’equip, Suaibo ha replicat amb una rematada acrobàtica a centrada de Tijan que el porter ha tornat a aturar.

I en aquesta segona part de fantasia arribaria l’hora dels laterals. Al minut 68, Cuadras la penja perquè Cande descarregui de taló per la rematada de primeres de Martí Alba, que entra ajustada, amb potència, a l’arrel del pal. A l’altra àrea, l’àrbitre considerava penal una topada entre Suaibo i Manu Rubí que el jugador aragonès s’encarregaria de transformar amb un llançament magistral directe a l’escaire.

Just després, tancaria la golejada Cuadras amb una cavalcada a la zona de tres quarts, on ha superat fins a tres rivals per acabar aconseguint el gol amb un xut creuat que significava el sisè i definitiu gol pels homes de Luis García.

Cop d’efecte important del Juvenil A cerveser, que havia caigut a la sisena plaça abans d’iniciar el matx i recupera així el quart lloc de la Divisió d’Honor. La setmana que ve, prova de foc pels cervesers en la visita a l’Espanyol.