Back to top
F11

El futbol 11 torna a la feina

El CF Damm segueix reprenent la seva activitat amb el retorn als entrenaments de tots els conjunts de futbol 11 i ja només queden per començar els de futbol 7, que ho faran la setmana vinent.

La pilota torna a rodar pels equips de futbol 11 del Club, que ahir van donar el tret de sortida al curs futbolístic 22/23. Fins ara, els únics que havien iniciat la pretemporada eren el Juvenil A i el Juvenil B, a més del Femení, que ho va fer dilluns, i enguany s'han reincorporat també tota la resta de conjunts. Des del Juvenil C fins a l'Infantil B, amb l'única del Cadet A, que ho farà aquest dimecres.

En la jornada inicial, tots els equips han rebut la benvinguda per part de Carles Domènech, director executiu del Club, acompanyat per Albert Puigdollers, director esportiu, i el coordinador de Futbol 11, Marc Pinyol. Sobre la gespa d'Horta i de La Teixonera s'ha respirat un ambient d'il·lusió per afrontar la nova temporada en una primera sessió que ha permès a tots els grups començar-se a conèixer i posar ja els primers fonaments del curs.

Tots els equips tindran cinc setmanes de preparació abans de l'inici de lliga, els dies 24 i 25 de setembre, i aquest cap de setmana ja disputaran els seus primers amistosos.