Back to top
JA

Finalitza amb èxit l’stage de pretemporada del Juvenil A

El primer equip del CF Damm ha tornat a Barcelona després de compartir els últims nou dies concentrat a Puigcerdà.

Els homes de Luis García han completat satisfactòriament l’exigent pla d’entrenaments que el cos tècnic ha preparat per arribar al màxim nivell possible a l’inici de la competició oficial, el primer cap de setembre.

A banda de les dobles sessions sobre la gespa del Campus Cerdanya, els cervesers han gaudit de diverses activitats destinades a fomentar la cohesió de grup i a aportar-los coneixement en algunes de les àrees que incideixen en la seva carrera esportiva. Els jugadors del primer equip van rebre una xerrada sobre gestió de la comunicació i de la imatge personal a les xarxes socials a càrrec del cap de premsa del Club, Ignasi Cardó, i una altra sobre nutrició i hàbits saludables per part del nou fisioterapeuta del Juvenil A, Carlos Teruel.

Els joves futbolistes també van participar en activitats tradicionals com la visita al rierol per recuperar-se després dels entrenaments, i van divertir-se cantant i ballant en grup i competint en un concurs de coneixements sobre l’equip i el Club en un dels millors ambients que es recorden en les darreres estades a Puigcerdà.

Durant l’stage, el CF Damm també va celebrar l’habitual dinar amb el president Ramon Agenjo després de realitzar uns cops al Club de Golf Sant Marc. També hi van ser presents el director executiu, Carles Domènech, el director esportiu, Albert Puigdollers, i el coordinador general de la Fundació Damm, Àlex Galí.

La concentració dels homes de Luis García a Puigcerdà va finalitzar amb un partit de preparació contra el Juvenil B de Genís Sampietro. Els vermells afronten el cap de setmana amb dos amistosos de nivell contra el Vilassar de Mar i el Juvenil A del Sant Andreu.

Vídeo

STAGE PUIGCERDÀ 2021 | Juvenil A