Back to top
CFDamm

Entregades les Beques Fernando Coll 2022

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm va tornar a acollir l'acte d'entrega de les Beques educatives Fernando Coll després del COVID, i una vintena de jugadors i jugadores de l'entitat es van beneficiar de l'ajut econòmic, destinat als estudis.

El president del Club, Ramon Agenjo, i el director executiu, Carles Domènech, van ser presents en un esdeveniment distès en el qual també van poder compartir conversacions amb els esportistes sobre la temporada en curs i els seus estudis.

Tots ells van recollir el diploma de reconeixement de la mà del president Agenjo, que va reincidir en el seu missatge de donar prioritat als estudis abans que al futbol. "Vull que ho doneu tot jugant, però sobretot que us formeu i que sigueu homes i dones preparats per al dia de demà".

Aquestes beques suposen un ajut econòmic per al desenvolupament dels estudis dels futbolistes cervesers, i porten el nom de Fernando Coll, que va ser president de la companyia Damm durant més de 30 anys i un dels màxims impulsors del CF Damm. A l'acabar l'acte, tothom va gaudir d'un berenar juntament amb les famílies amb productes de la casa.