JB

Ensopegada a casa

JUVENIL B 0-2 Cerdanyola

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 22 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d'Horta i arbitrat pel col·legiat Fonts Alabau.

Ensopegada del Juvenil B a casa contra el Cerdanyola. En una Lliga Nacional tremendament igualada i en la que qualsevol rival és exigent i competitiu, els nois d'Aleix Mosqueda no han pogut donar continuïtat a les victòries contra Barça i Nàstic Manresa i s'han deixat tres punts davant un equip més assequible sobre el paper, però necessitat per sortir del descens i que a la pràctica ha plantejat un partit dur i ha aprofitat molt bé les seves armes per endur-se el botí.

El Juvenil B ha pagat molt car un mal inici que l'ha condicionat durant la resta del matx. Els verds han sorprès amb uns primers compassos en els quals han fet molt mal atacant amb velocitat l'esquena de la defensa i, ja al minut dos, Salgado ha avançat el seu equip rematant a boca de canó una centrada lateral. Víctor ha salvat el segon poc després amb una gran intervenció, i ha hagut de tornar a aparèixer per enviar a córner la tercera aproximació clara del Cerdanyola en tan sols vuit minuts. Els visitants no han donat treva, i han tornat a perdonar en una pilota a l'esquena que han culminat sense encert.

Conscients de la importància de reaccionar ràpid i de no encaixar més per evitar que amb el pas dels minuts el duel es compliqués, els vermells han tractat de recuperar el control i de guanyar metres per amenaçar l'àrea contrària. Pol Rivera, després d'una bona combinació amb Lluís, l'ha tingut, si bé el porter Ronny ha tapat el xut final al pal curt, i també Nil ho ha intentat rematant una centrada dins l'àrea que s'ha estavellat contra les cames d'un defensor.

Però quan semblava que ho començaven a aconseguir, els visitants han tornat a colpejar amb un contracop ràpid i letal que Lucas ha culminat amb un xut fort dins l'àrea impossible per Víctor. Vint minuts i 0-2 al marcador. El guió somiat per un Cerdanyola que ha renunciat a tot i s'ha tancat al darrere per defensar amb totes les seves forces el resultat durant els setanta restants.

Nil ha tingut la millor ocasió del partit just en la jugada següent, però la seva rematada l'ha aturat Ronny amb una bona mà i Nadir no ha pogut aprofitar el refús. Tot i això, els nois d'Aleix Mosqueda no s'han sentit còmodes davant un rival defensiu i els ha costat trenar accions d'atac. Cesc, abans del descans, ho ha intentat a la sortida d'un córner amb un cop de cap alt, però el cert és que les arribades han estat molt tímides i els visitants encara han tornat a amenaçar a la contra abans del descans amb un gol anul·lat per fora de joc i una altra gran intervenció de Víctor.

Tocava remar a la represa per tractar de remuntar, tot i que l'escenari no era senzill. Amb tot el Cerdanyola tancat al darrere, els cervesers han tingut la pilota i han intentat buscar opcions amb paciència, però no han trobat cap porta d'entrada davant el mur visitant. Raúl, amb una falta directa centrada i Nil, a la mitja volta dins l'àrea, han provat d'amenaçar tímidament a una defensa que no concedia espais per atacar.

Els vermells no s'han rendit i han viscut a camp contrari tractant de trobar alternatives, però sense èxit. Ja al tram final, Joel ha estat a punt de caçar al segon pal una pentinada de Nil i el mateix Nil ha rematat una altra bona centrada lateral alta, però els gols no han arribat i el Cerdanyola s'ha acabat imposant.

Una ensopegada que ha de servir per encarar amb més força l'exigent tram final de campionat. Dissabte vinent els cervesers visitaran el camp del Mercantil (16.30 h) i la següent setmana rebran el Gavà a Horta just abans de l'aturada per Setmana Santa.