JF

Sense encert

JUVENIL B 1-2 Sants

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 29 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Fernández Quintero.

El Juvenil B no ha pogut superar el Sants en un duel competit en el qual els dos gols encaixats al tram final del primer temps han penalitzat en excés a l'equip, que tot i marxar de mans buides ha acabat fent mèrits per puntuar. I és que els nois de Genís Sampietro han tirat d'orgull al segon temps i han disposat de bones oportunitats, fins i tot des dels onze metres, però no les han pogut materialitzar.

A la primera part als cervesers els ha costat més trobar la fluïdesa en el joc davant un rival intens en plena lluita per la permanència, i en un dia també en el que havia caigut molta aigua sobre la gespa del Municipal d'Horta. Només començar els visitants ja han avisat amb un u contra u molt clar que han enviat fora, i tot i que ambdós conjunts han arribat poc, el Sants ho ha fet amb més encert i primer Oussama, en una transició, i posteriorment Xavi Almansa, aprofitant una falta d'entesa de la defensa, han posat per davant el seu equip abans del descans.

A la represa, els vermells han estat millor sobre la gespa i han buscat la reacció. Mora, amb una bona conducció, ha provocat penal, però el porter ha aturat el seu llançament des dels onze metres. L'equip, que ha localitzat el joc a camp contrari i ha buscat porteria rival amb més insistència, no ha tingut la sort de cara i també ha vist com Dennis, de cap a la sortida d'un córner, es quedava molt a prop d'aconseguir el gol. Un gol que ha acabat arribant mitjançant Juan, que ha rematat al segon pal una bona centrada de Derek, però tot i que l'equip ho ha continuat intentant en els deu minuts restants, al final el marcador ja no s'ha mogut més.

A falta de només cinc jornades per acabar la temporada, el Juvenil B visitarà diumenge vinent (12 h) l'Espanyol amb l'objectiu de tornar al camí de la victòria.