Empat vibrant

Gimnàstic de Tarragona 3-3 JUVENIL A

Tarragona. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 1 de la fase de campions de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al camp annex al Nou Estadi i arbitrat pel col·legiat Ariño Jiménez.

Un punt pel Nàstic i un altre per la Damm ha repartit el matx que obria la fase de campions del grup III de Divisió d’Honor Juvenil. Tots dos equips han disputat un partit vibrant, a un nivell d’intensitat altíssim, on els cervesers han tingut la victòria a tocar amb una gran segona part, però el conjunt grana ha combatut fins al final per acabar esgarrapant l’empat.

Després d’una primera aproximació atacant dels visitants, on Lucas ha assistit per a la rematada final de Dani, els tarragonins s’han avançat al quart d’hora de joc amb una bona acció coral que ha culminat Kim Lorca amb un xut creuat de primeres.

Els cervesers, però, no han trigat a contrarestar l’avantatge local. Els vermells, avui de verd, han replicat amb una oportunitat claríssima de Víctor després d’una gran sortida des del darrere que el porter ha salvat en l’un contra un. I just a continuació, han pogut marcar amb un golàs de Raúl, que s’ha tret un tir des del vèrtex de l’àrea que ha dibuixat una magnífica paràbola que ha entrat al segon pal.

No contents amb igualar el matx, els de Luis García han traçat una esplèndida jugada col·lectiva entre Fuentes, Lucas i Víctor que ha permès l’arribada de Dani des de segona línia, però el seu xut no ha vist porteria. I seguien inspirats els de l’estrella. Un gest tècnic deliciós de Dome l’ha deixat avançar per la línia de fons buscant rematador per a una passada de la mort que, inexplicablement, no ha acabat dins la xarxa local.

La Damm ha acabat trobant recompensa al seu desplegament físic quan una recuperació de Víctor en la pressió alta ha facilitat el gol d’Aaron, que ha resolt amb una jugada semblant al primer gol, col·locant l’esfèrica al pal llarg del porter. Es posaven per davant els barcelonins, que han vist com el Nàstic restablia les taules en la següent jugada, on Òscar Romero ha aprofitat un mal refús de la defensa visitant per fer pujar el 2-2 amb el qual s’ha arribat al descans.

La pluja ha fet acte de presència en un segon temps on els de Luis García han tingut 25 minuts de molta superioritat, tancant el rival a camp propi i generant molt perill tant per dins com per fora. Una doble ocasió de Raúl i Víctor posava sobre avís el conjunt grana, que no era capaç de desfer-se de l’assetjament cerveser. Fuentes també ha tingut el gol amb una rematada franca dins l’àrea que no ha trobat els tres pals, però que albirava que el tercer gol dels cervesers estava molt a prop.

I així ha estat, l’enèsima jugada trenada dels visitants, que han mogut l’esfèrica d’un cantó a l’altre en una llarga possessió, l’ha aprofitat Víctor, que no ha perdonat en caçar una pilota morta al balcó de l’àrea petita per perforar la porteria grana per tercera vegada i fer justícia en el marcador. Però quan millor estaven els cervesers no han pogut fer el gol de la sentència i ho ha castigat el Nàstic, traient rèdit d’una jugada aïllada on Òscar ha controlat una pilota penjada entre els dos centrals i ha definit amb qualitat per tornar a començar de zero, de nou amb l’empat al marcador.

Amb el 3-3 i quinze minuts al davant, els visitants han perdut un pèl de control i els tres punts podrien haver caigut per a qualsevol dels dos bàndols. Pauner n’ha tingut una de molt clara amb un bon xut des de la frontal que ha obligat l’aturada del porter, però el resultat ja no s’ha mogut més.

La Damm arrenca la segona fase amb un bon punt al camp del campió del subgrup III-B i rebrà la visita del Cerdanyola la setmana que ve.