Back to top
damm

Els esportistes del 2001 s’acomiaden del Club a les xarxes socials

Un cop finalitzades prematurament les competicions esportives d’aquesta temporada, els jugadors i les jugadores que acaben l’etapa de futbol base s’han acomiadat del CF Damm i dels seus companys amb sentits missatges a les xarxes socials.

Els esportistes de la generació del 2001 no podran tornar a entrenar-se ni a jugar un partit oficial amb la samarreta de la Damm. Ara els toca afrontar el salt al futbol professional o amateur. Recollim una mostra de què han expresat alguns dels futbolistes als seus canals d’Instagram.

Maria Pérez, primera capitana del Juvenil Femení

“Posem punt final a la temporada, a la meva etapa com a juvenil i a la meva etapa com a jugadora d’aquest club d’una forma una mica inesperada. Han estat 2 anys fantàstics, plens de bons moments i d’aprenentatge constant, que m’han ajudat a créixer tant en l’àmbit futbolístic com en el personal. Per això només tinc paraules d’agraïment cap a totes les persones que han fet possible això, començant per tots els fisios, metges, readaptadors i acabant, per descomptat, per tot el cos tècnic i les meves companyes, que han estat part del meu dia a dia. Hem rigut, plorat però sobretot gaudit de grans moments. Sou el millor que m’emporto, sens dubte.

Gràcies per haver confiat en mi des del primer dia fins a l’últim i per recolzar-me en tot moment. Us desitjo tot el millor, aquí teniu una aficionada més. Eternament agraïda CF Damm”.

Nico Van Rijn, segon capità del Juvenil A

“Tots els que em coneixen saben el que és la institució de Damm per mi, és per això que és difícil dir adéu al club que m’ho ha donat tot durant 4 anys fantàstics. Damm no només és un club de futbol, ​​sinó que té una gran capacitat per a transmetre valors com la humilitat, l’educació i el respecte. Se’m fa un nus a la gola en haver d’acomiadar-me del club, però en la vida hi ha etapes, i aquesta, malauradament, ja ha finalitzat. Són molts els records que m’enduc del Municipal d’Horta, la gran majoria són bonics, per no dir genials. Ha estat anar gairebé cada dia entre setmana a entrenar durant 4 anys, he gaudit de cada moment, de cada entrenament, de cada partit, com si fossin l’últim. Especialment aquest últim any.

Vull donar les gràcies a tots els entrenadors que m’han ajudat a millorar cada dia, que han confiat en mi i que ho segueixen fent. Als fisios pel tracte rebut en tot moment. Als companys, que s’han convertit en família molts d’ells. Als transportistes, que m’han fet grans favors al llarg de la meva trajectòria a Damm, estic eternament agraïts a ells. Vull fer menció especial a Álex García i a Roser, qui va marxar fa escassos mesos. Sé que des de dalt estàs cuidant i protegint a les teves dues nenes i a l’Álex. Vosaltres dos vau estar del primer fins a l’últim dia al meu costat.

No tinc cap dubte que Damm seguirà creixent amb el pas dels anys. Des de la grada tindreu a un cerveser més donant suport al club. 4 anys inoblidables, que es queden al cor de per vida. Orgullós d’haver pogut defensar AQUEST escut, gràcies, gràcies i gràcies CF Damm”.

Laia Parera, segona capitana del Juvenil Femení

“I tal com va començar, això s’acaba. En posar fi a aquesta temporada toca dir adéu a una de les etapes més boniques de la meva vida en l’àmbit esportiu com és el futbol base, m’acomiado de la meva fase com juvenil i del club que ha estat casa meva durant 3 anys d’una manera una mica agredolça, per la situació en la qual ens trobem. Sense cap dubte, el millor equip on em podria haver format tant com a persona com a jugadora durant aquest temps, he viscut experiències increïbles i inoblidables.

Vull donar les gràcies a totes i cadascuna de les persones que han format part de mi durant aquest temps, sens dubte m’emporto persones increïbles d’aquesta experiència, d’aquests anys. Mai oblidaré els moments que vaig viure amb aquest escut, tampoc a les persones que van entrar en la meva vida gràcies a aquest club, el moltíssim que m’han cuidat i l’estimada que m’he sentit.

GRÀCIES per confiar en mi des del primer dia i per donar-me tot el que m’heu donat, per a mi ha estat un orgull haver pogut defensar aquests colors i mai oblidaré aquest club i tot el que m’ha donat. Eternament agraïda”.

Iván de la Peña Jr., tercer capità del Juvenil A

“Acaba un dels capítols més bonics de la meva vida, l’etapa de futbol base (...) volia destacar especialment la meva etapa al CF Damm, al qual he estat molt feliç, i agrair-vos immensament haver-me donat l’oportunitat de viure la meva etapa de juvenil en aquest gran club, pel tracte impecable sempre amb tots, per haver-nos proporcionat grans professionals per millorar de la millor manera, per inculcar aquesta manera de veure el futbol, ​​per haver-nos ensenyat grans valors i que aquests sempre van per davant. En definitiva, formar-nos com a futbolistes i també com a persones de la millor manera. Ha estat un orgull per a mi defensar aquests colors durant aquests tres últims anys.

M’agradaria destacar l’últim any de juvenil, sabia que anava a ser un any molt especial de per sí, aquest any ha estat molt més que això, sens dubte ha estat un any increïble i inoblidable on he gaudit com mai i tot això ha estat gràcies als meus companys i al cos tècnic, professionals incansables del futbol, ​​que ho viuen com pocs, ens han fet créixer moltíssim, traient-nos el millor de cada un, ens han fet gaudir de cada entrenament, de cada partit, defensant sempre la nostra idea de futbol, ​​passi el que passi.

Què dir dels meus companys ... hem gaudit i viscut moltes coses junts, companys que són amics i això ens uneix per sempre. Hem creat una gran família entre cos tècnic i jugadors que pocs aconsegueixen. Ens emportem un any fantàstic, acabat abans d’hora, però que sempre recordarem, ens quedem amb el viscut que serà per a tota la vida. #NoDeixisDeSomiar. Eternament agraït”.

Martí Alba, quart capità del Juvenil A

“Arriba el moment de dir adéu al futbol base i al club que m’ha brindat l’oportunitat de formar part d’ell durant els tres anys de la meva etapa com a juvenil. Per mi ha estat un orgull poder defensar aquests colors i el braçalet durant tot aquest temps i gaudir de moments bons i no tan bons.

GRÀCIES a tota la junta directiva, al doctor i coordinadors del club per haver comptat amb mi. GRÀCIES també a l’staff que he tingut en cada equip i que m’ha ensenyat tant aportant la seva experiència, professionalitat i una gran qualitat humana; a Adrià Monràs/Gerard Roca, i Eric Basquens; a Genís Sampietro, Marc Collignon, Joel Garzón; i a Luis García, Pablo Rotchen, Marc Giménez, Joan Cañadas, Romà Cunillera, Juan Del Amor i Ignasi Cardó. Ignasi, aquest gran professional, que potser per a molts només feia les fotos, els highlights de cada partit, les entrevistes individuals i molt més, però que gràcies a ell tenim aquests records tan bonics. Per a mi, era qui sempre hi era quan més ho necessitava, em cuidava moltíssim i em donava consells únics. Agrair també a tots els taxistes que m’han portat als entrenaments, als fisios tan professionals que he tingut com Luis Llurda, Alejandro López i Aitor Roca que m’han tractat genial en tot moment. No puc oblidar-me dels delegats com Joan, Joan Carles i Mateu que tant gestionen sense fer soroll. I també vull donar molt valor a algú que va estar a l’ombra, Ferran Lanau, el psicòleg amb el qual vaig tenir xerrades, em va ajudar i va valorar molt des del primer dia i em va dedicar temps per treballar el control de les emocions.

GRÀCIES a entrenadors com Fran D’Assis, Ramon Ferrer i Martín Posse per haver-me ofert i donat aquest plus que en certs moments he necessitat. GRÀCIES també a tots els meus companys amb els quals he rigut, jugat, celebrat gols, encaixat derrotes, compartit vestidor i tants moments de la meva vida, que molts d’ells ja són amics per sempre i amb els quals espero tornar a jugar. I finalment, als meus familiars que m’acompanyen en tot el bo i no tan bo perquè gràcies a ells sóc qui sóc.

Sempre tindreu un cerveser més per al que faci falta. Gràcies CF Damm”.

Arnau Cuadras, jugador del Juvenil A

“I aquí acaba la meva etapa de futbol base. A simple vista pot semblar una cosa dolenta, però jo me’n porto molt bons records i la majoria gràcies al CF Damm. 5 anys defensant aquest club, el qual m’ho ha donat tot i m’ha cuidat a nivells insospitables, un club senyor el qual a part dels seus valors, m’ha ensenyat a jugar a futbol de veritat. El que he après durant aquest temps aquí ha estat moltíssim, i per això vull donar gràcies a tots els entrenadors, cos tècnic, etc.

També vull donar les gràcies a tota aquesta gent que no estava tan ficada al futbol, ​​aquests són els taxistes, els quals volia fer una gran menció a la Roser, que sé de sobres que allà on estiguis ens estaràs cuidant a tots nosaltres i sobretot a la teva família; també a tots els del servei mèdic, tots els coordinadors entre d’altres. No podia faltar donar les gràcies a tots els companys que he tingut al meu costat durant aquests anys, perquè el futbol sempre et deixa amics, i per molt que en el camp lluitem a mort, després sempre serem grans amics entre nosaltres.

És una llàstima que aquest any hagi d'acabar així i d'aquesta manera, la veritat és que estic eternament agraït amb la família que s’ha creat aquest any, tot el que s’ha après i tot el viscut. Moltes gràcies a aquest gran club. Sempre seré cerveser”.