Back to top
CFDamm

Els equips cervesers es posen en marxa

El CF Damm ha reprès per complet la seva activitat amb el retorn als entrenaments dels dotze conjunts que encara no ho havien fet. El Juvenil Femení, a més, realitzarà un stage a Puigcerdà aquest cap de setmana

La pilota torna a rodar per a tots els equips del Club, que ja han donat el tret de sortida al curs futbolístic 21/22. Fins ara, els únics que havien iniciat la pretemporada eren el Juvenil A i el Juvenil B, que van ser els primers a tornar a la feina a finals de juliol, i enguany ja s'han reincorporat també tota la resta de conjunts, des del Juvenil C fins al Benjamí B, a més del Juvenil Femení.

En la jornada inicial, tots els equips han rebut la benvinguda per part de Carles Domènech, director executiu del Club, acompanyat per Albert Puigdollers, director esportiu, i els coordinadors de Futbol 11 i Futbol 7, Marc Pinyol i Adrià Moya. Sobre la gespa d'Horta i de La Teixonera s'ha respirat un ambient d'il·lusió per afrontar la nova temporada en una primera sessió que ha permès a tots els grups començar-se a conèixer i posar ja els primers fonaments del curs.

El Juvenil Femení, a més, es concentrarà a partir de divendres per a realitzar un stage de pretemporada a Puigcerdà per segona vegada des de la seva creació. Seguint l'aposta del Club per professionalitzar, encara més, l'estructura de futbol femení, les noies de Laura "Pitu" Romero completaran una estada de tres dies a les instal·lacions del Campus Cerdanya que els permetrà seguir coneixent-se i cohesionar els seus vincles dins i fora del terreny de joc.