Domini amb sabor amarg contra el líder

Zaragoza 1-1 JUVENIL A

Saragossa. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 6 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat a la Ciudad Deportiva Real Zaragoza i arbitrat pel col·legiat Aranda Anquela.

Amb gust amarg als llavis ha marxat el Juvenil A de Saragossa, on ha realitzat un partidàs al camp de líder, però ha desaprofitat un penal a l’últim minut per poder completar el gran joc desplegat sumant els tres punts.

Aprofitant la inèrcia positiva després de guanyar el Barça la setmana passada, els de Sergio García han saltat a la gespa molt endollats i no s’han deixat sorprendre per un rival que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada. Els cervesers han après del mal inici d’Osca i han dominat el conjunt local des del començament, demostrant personalitat i ambició per anar a per la victòria.

Un parell d’ocasions finalitzades per Adri Mora han marcat la tònica del matx en els primers minuts. Còmodes al terreny de joc, els intents posteriors de Jurado i Yahir confirmaven les bones sensacions dels visitants.

Els aragonesos no podien contrarestar la qualitat dels vermells amb pilota i no han trigat a veure’s per darrere en el marcador. Ha estat en una acció a pilota aturada a través d’un córner picat per Pedro que Robert ha enviat al fons de la xarxa convertint el seu segon gol de la temporada.

El conjunt de l’estrella no ha fet un pas enrere amb el gol i ha seguit concentrant el joc a camp contrari. El cop de cap de Mora era aturat pel porter abans que els cervesers es veiessin sorpresos amb una pilota a l’espai per a la carrera de Yohanner, que ha enfilat cap a porteria per restablir les taules amb un xut creuat.

Els visitants podrien haver desempatat el matx abans de la represa, en una acció on Pedro ha filtrat una gran passada per Jurado a l’extrem dret, que ha definit a gol, però l’àrbitre ha anul·lat la jugada per fora de joc.

Després del pas per vestidors, els locals han igualat un pèl el ritme imprès pels homes de Sergio García, però la pilota i les ocasions han continuat sent vermelles. El Zaragoza no ha fet ni l’intent de fer-se amb l’esfèrica i els cervesers han seguit fent mèrits per emportar-se la victòria.

L’entrada de Sando i Eliott ha mantingut les opcions de la Damm, que ha vist com el porter evitava el gol de Mora després d’una assistència de l’atacant d’origen suís.

A l’equador del segon temps, un parell d’arribades molt clares per banda dreta podrien haver desnivellat el marcador, però els de l’estrella no han acabat d’estar precisos en la finalització i els locals han respirat alleujats.

Ja al temps de descompte, Manel Beneite ha caçat una pilota morta fruit d’un refús en un córner, però s’ha topat amb el mur defensiu local, que ha evitat la rematada.

Amb el partit arribant al darrer minut de joc, Guifré ha trobat Sando amb una genial maniobra i el davanter ha estat objecte de penal. Mora, autor de dos gols des del punt fatídic contra el Sabadell, n’ha assumit la responsabilitat, però el porter li ha encertat la intenció per esgarrapar un punt i mantenir el Zaragoza líder al capdamunt de la taula.

Sense temps per a lamentar-se, i amb 4 punts dels útlims 6 contra els favorits pel títol, la Damm rebrà la visita del Constància mallorquí dissabte a les 18 h.