JB

Domini i gols

Reus 0-4 JUVENIL B

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 5 de Lliga Nacional Juvenil, disputat a l'Estadi Municipal Reddis i arbitrat pel col·legiat Manrique Tomás.

Nova victòria del Juvenil B, que després de guanyar al Mataró, ahir es va imposar al Reus a domicili i ja acumula tres porteries consecutives a zero i vuit dels darrers dotze punts. Els de Genís Sampietro, que han anat creixent amb el pas de les jornades, van completar un partit molt seriós, dominant en tot moment sobre la gespa i sotmetent un Reus combatiu en defensa però inofensiu en atac com a resultat del bon treball dels cervesers. Amb una gran segona meitat, l'equip va acabar trobant la claredat de cara a porteria i va traslladar la seva superioritat al marcador amb quatre dianes de Derek, Dennis, Juan i Robert.

Ja des d'un inici, l'equip va sortir amb la idea de portar la iniciativa i fer-se amb el control del partit. La presència a camp contrari, però, va costar traduir-la en ocasions de gol davant un Reus ben organitzat defensivament, i Sarasa va tenir la més clara amb una centrada enverinada que el porter va acabar enviant a córner. Amb la pilota totalment decantada pels de l'estrella, les aproximacions a la porteria contrària es succeïen però sense la claredat suficient per trencar l'ordre dels locals, que en una acció aïllada a pilota aturada van replicar estavellant l’esfèrica al pal.

A la represa no va variar el guió. Els de Genís Sampietro seguien sent dominadors del partit i buscaven amb empenta un gol que traslladés al marcador tots els mèrits que estaven fent sobre la gespa. Mora i Juan van avisar primer amb una jugada perillosa només arrencar, i igual que contra el Mataró, la recompensa finalment va arribar. De fet, un cop oberta la llauna l’equip ja no va tenir aturador. Derek, al quart d'hora de la segona meitat, va aparèixer per rematar sobre la línia de gol una centrada de Dennis i fer pujar el merescut 0-1. La seva diana va ser el preludi de deu minuts fantàstics en els quals els vermells van aprofitar l'empenta per anotar tres gols més gairebé de forma consecutiva i sentenciar el matx.

Els mateixos protagonistes del primer gol es van intercanviar les tornes en el segon, i Dennis va acabar creuant amb subtilesa la pilota després d'una passada de Derek que el va deixar sol davant del porter. Els cervesers, ambiciosos, van seguir mirant endavant i Juan, amb una gran rematada dins l'àrea de tisora, va aprofitar una centrada lateral per posar més terra pel mig. Amb l'equip crescut i el Reus noquejat, Robert va fer el quart a la sortida d'un córner amb un potent cop de cap per tancar deu minuts de bogeria, del 62 al 72, en els quals l'equip va trobar tota l'efectivitat que havia buscat fins al moment per resoldre el matx.

Encara abans d'acabar, Stephane va tenir el cinquè a les seves botes després d'anar-se'n de tres defenses i plantar-se davant el porter, però el seu xut va marxar al lateral de la xarxa. Amb aquesta victòria, els cervesers se situen tercers a la classificació a falta que es juguin la resta de partits de la jornada, i diumenge que ve rebran el Cornellà a Horta (18 h).