Back to top
JF

Desencertades

JUVENIL FEMENÍ 0-3 Reus

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 25 de Preferent Femení Juvenil, disputat al Municipal d'Horta i arbitrat pel col·legiat Espallargas Casellas.

Resultat advers en un partit en el qual a les cerveseres no els han sortit les coses des de l'inici i han cedit els tres punts. Les noies de Jessica Rodríguez no han fet un bon partit i s'han vist penalitzades per un rival ben ordenat defensivament i que ha estat efectiu per aprofitar les seves arribades. De fet, a les vermelles els ha costat molt generar en atac, i tot i portar la iniciativa en alguns trams, no han trobat recursos en cap moment per amenaçar amb perill la porteria de Júlia Pacheco.

L'encontre ja s'ha posat en contra només arrencar. Una imprecisió al darrere al minut cinc ha propiciat l'acció del gol visitant d'Aina, que ha donat força a la proposta del Reus i ha obligat les cerveseres a remar a contracorrent. La reacció ha estat imminent i Pujol, poc després, ha tingut la millor ocasió del partit per empatar, però en l'u contra u el seu xut ha marxat fregant el pal. La portera Pacheco també ha intervingut en un cop de cap de Gil a centrada de Berenguer, però poc més en una primera meitat encallada a les zones intermèdies i sense gaires ocasions a les àrees.

Guió similar a la represa, i és que tot i que les vermelles s'han apoderat de la pilota i han empès cap a camp contrari, no han generat arribades clares i la millor ha estat un cop de cap de Laia que ha sortit alt. A l'equador del segon temps, les visitants han ampliat el seu avantatge aprofitant una centrada lateral a la contra que Leire ha rematat dins l'àrea. García ha buscat retallar distàncies a les acaballes amb un xut benintencionat que ha marxat fora, però finalment ha estat el Reus qui ha tornat a colpejat a l'últim minut amb una jugada col·lectiva molt ben trenada que Paula Catalán ha resolt sola davant de porteria. Polo, a l'afegit, ha salvat en dos temps el quart.

Les cerveseres es mantenen quartes a falta de cinc partits per acabar la temporada, i dissabte vinent visitaran el Vic Riuprimer amb l'objectiu de recuperar la bona dinàmica amb l'objectiu d'acabar assolint l'accés a Copa Catalunya.

Lineup

logo_cfdamm

JUVENIL FEM

Equip local (Text alineació)

1. Polo

2. Corti

16. Marina (74’)

3. Berenguer

17. Brao (41’)

4. Rocío

5. Alemany ©

6. Torre

7. Gómez

8. Laia

9. Lydia

18. García (41’)

10. Pujol

12. Lozen (66’)

11. Gil

14. Esteban (29’)

15. Cris (66’)

13. Yaiza

reus

FFB REUS

Equip visitant (Text alineació)

1. Júlia

2. María

3. Noa

4. Yolanda

5. Laura

6. Ivet

7. Aina

8. Elsa

9. María del Carme

10. Lucía L.

11. Paula

12. Leire

13. Núria

14. Abril

15. Marta

16. Anna

17. Lucía H.

logo_cfdamm

JUVENIL FEM

0

·

3

reus

FFB REUS

P
Catalán
79'
Corti
65'
Leire
63'
Aina
6'
Inici