JA

Contra un mur

JUVENIL A 2-2 Cerdanyola

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 3 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Moreno Villaécija.

Damm i Cerdanyola han sumat un empat en el duel de la tercera jornada de Divisió d’Honor. El Juvenil A ha intentat superar sense èxit el plantejament defensiu d’un conjunt vallesà que s’ha avançat dues vegades en el marcador i que ha acabat celebrant amb satisfacció el punt aconseguit.

El tram inicial del matx ha comptat amb una oportunitat clara per cada bàndol. Els visitants han obert la veda amb un llançament de falta directa d’Aitor Jiménez molt ben executat, i els cervesers han replicat amb un gol d’Aliou anul·lat per fora de joc després d’una bona assistència de Roger per la banda dreta.

El Cerdanyola ha pogut avançar-se a la mitja hora de joc amb un gol estrany fruit d’una jugada desafortunada, on Vega, pressionat en la sortida de pilota, ha cedit enrere per Nil, que no ha arribat a temps per evitar el 0-1.

El partit es posava inexplicablement en contra i els de Luis García han remat per igualar el matx abans d’arribar al descans. I ho han aconseguit amb un altre golàs de Dani de falta directa, el quart que marca el migcampista des d’aquesta posició des que es va iniciar la temporada.

Després del pas per vestidors, la Damm ha començat a trobar algun espai més entre el mur defensiu dels visitants. Els vermells han mostrat la seva millor cara i han comptat amb vint minuts de perill real a camp contrari amb aproximacions perilloses que no han arribat a convertir. Les combinacions entre Dani, Almansa i Júnior traslladaven la sensació que els locals estaven molt a prop del gol, però els ha mancat encert en la rematada.

I n’han tret rèdit els vallesans, que tornaven a desfer les taules amb una acció a pilota aturada. Falta lateral picada al segon pal i l’1-2 pujava al marcador amb menys de mitja hora pel final.

L’entrada d’Ortega ha estirat una mica l’equip, que no ha abaixat els braços tot i rebre el segon gol quan millor estava. A base d’insistència ha arribat de nou l’empat, en una internada d’Almansa per l’esquerra que ha provocat un penal. Vega s’ha encarregat de transformar la pena màxima i restablir la igualtat a l’electrònic.

Els vermells han plantejat l’últim quart d’hora de joc a camp rival, buscant el gol que els donés la victòria. Els visitants han tingut una bona ocasió als últims minuts, mentre que els locals han sucumbit a l’àrea rival sense poder endur-se els tres punts del Municipal d’Horta.

L’exigent calendari de la lliga no dona treva i el Juvenil A visitarà el camp de l’Espanyol el diumenge de la setmana que ve.