Back to top
sopar

El CF Damm tanca la temporada celebrant el Sopar de Cloenda tres anys després

El Club ha clausurat l’any esportiu de la millor manera possible amb un acte que ha acollit l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i que ha comptat amb la presència dels excervesers Ramon Terrats i Maria Pérez entre els convidats.

Com marca la tradició al club de l’estrella, jugadors, jugadores, tècnics i empleats han donat per finalitzada la temporada 2021/22 amb el tradicional Sopar de Cloenda. L’edició d’enguany ha estat més especial que mai, ja que ha estat la primera a poder-se celebrar després de la irrupció de la pandèmia l’any 2020.

Amb el president Ramon Agenjo com a amfitrió de l’acte, i amb l’assistència de Jorge Villavecchia, director general de Damm, en representació de la companyia, el Sopar de Cloenda ha rendit tribut a aquells equips del Club que han assolit èxits esportius destacats aquesta temporada. El Juvenil C i l’Aleví C, flamants campions de Lliga, el Juvenil A, tercer a Divisió d’Honor i classificat per a la Copa del Rei, o els finalistes del Campionat de Catalunya han comptat amb el reconeixement que mereixen per part del públic.

En la darrera edició d’aquest esdeveniment l’any 2019, Ramon Terrats (Juvenil A) i Maria Pérez (Juvenil Femení) van ser presents a la taula dels seus respectius equips. Avui, en un acte ple de simbolisme, el recentment ascendit a Primera Divisió amb el Girona i la campiona de Lliga i Copa de la Reina amb el Barça han estat els padrins d’honor del Sopar. Els dos excervesers han fet entrega d’una samarreta i un rellotge personalitzats a tots els jugadors i les jugadores que finalitzen la seva etapa formativa i abandonen l’entitat.

El president Ramon Agenjo ha volgut destacar, emocionat, l’alegria de poder reunir tota l’estructura del CF Damm de nou després de superar dos anys molt durs. “Especialment, els joves ho han passat malament tancats a casa sense gaudir dels seus companys d’escola. Estic molt content i emocionat del gran ambient que estem vivint avui. Veure’ns tots aplegats aquí és el millor regal que puc tenir”, ha declarat Agenjo.

En un dels moments de la nit també s’ha recordat l’efemèride de l’infantil de la Damm de la temporada 1971/72, ara que precisament s’han complert 50 anys del campionat de Catalunya i el subcampionat d’Espanya que va aconseguir aquest equip.

L’acte també ha comptat amb la presència institucional de Josep March, representant territorial a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, David Escudé, regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Pau Furriol, patró i secretari de la Fundació Damm, i Josep Barcons, president d’honor del CF Damm.

Vídeo

Vídeo
Sopar de Cloenda 2021/22