Back to top
2023

El CF Damm estrenarà una sèrie documental sobre la Copa del Rei 2021/22

Aquest dilluns 27 de febrer, coincidint amb el primer aniversari del partit de vuitens de final contra el Granada, es presenta “Un equip de llegenda”, una producció del Departament de Comunicació del CF Damm sobre la generació del 2003 del Juvenil A i la temporada històrica que va realitzar.

La sèrie constarà de quatre capítols i se centrarà en la preparació del duel contra el Granada i l’impacte que va suposar pel Club acollir un partit de Copa del Rei al Municipal d’Horta en l’aspecte esportiu, logístic i social.

Aquesta producció compta amb contingut exclusiu que encara no ha vist la llum i que es va rodar expressament durant el mes de febrer de 2022 amb el propòsit de fer aquesta peça audiovisual.

El primer capítol, que s’estrenarà el 27 de febrer, explica la primera part de la temporada del conjunt dirigit per Luis García, aconseguint la classificació històrica per disputar la Copa del Rei i guanyant al camp del FC Barcelona la primera eliminatòria.

El segon capítol es publicarà la setmana següent i posarà la mirada en la prèvia del partit de vuitens davant el Granada CF.

El tercer capítol veurà la llum el 13 de març i explicarà com es va viure el dia de partit contra el conjunt andalús i les conseqüències que va tenir.

Per últim, el quart capítol tancarà la sèrie el 20 de març i mostrarà els últims tres mesos de la temporada i el comiat d’una generació única.

“Un equip de llegenda” estarà disponible al canal de YouTube del CF Damm de manera gratuïta.