girona

Caiguts amb honor

JUVENIL A 2-4 Girona

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 4 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Romero Freixas.

S’escapen els primers tres punts del Municipal d’Horta. El Juvenil A ha caigut dempeus i amb molt d’honor davant un Girona que no ha començat la lliga amb bons resultats, però que ha demostrat perquè serà un equip que estarà a la part alta.

El primer apropament dels locals ha anat a càrrec d’Aitor, que ha superat un rival al vèrtex esquerre i ha provat sort amb el xut llunyà. Els gironins han replicat amb una aparició de Suli a l’esquena dels centrals que Álex ha aturat en l’un contra un.

Seguidament, ho tornaria a intentar Aitor, de nou amb una rematada llunyana a centrada d’Iván que no ha trobat porteria. Els cervesers han pogut fer el primer en una pilota morta després d’un córner que ha caçat Plade i ha estat refusada a la línia de gol. La més clara dels locals ha arribat al minut 23: incursió perillosa de Cuadras pel carril dret amb rematada final del lateral que el porter bloca segur.

El matx, molt igualat fins aleshores, s’obriria a la segona meitat. Als 40 segons de la represa marcava el Girona amb una jugada amb rebot inclòs que ha rematat Alpha mig caient per avançar els visitants.

Rebien un cop dur els de Luis García, que no han trigat a contraatacar amb una ocasió de Martí Riera que ha obligat la intervenció del porter rival. Els locals han seguit insistint i han empatat al 59’ amb un golàs d’Aitor. Pilota en profunditat del davanter per a l’intent de Suaibo, que refusa el porter, i el mateix Aitor es treu una rematada de tisora increïble que feia esclatar l’afició i tornava a igualar el partit.

El Girona, un equip molt treballat i amb molta qualitat de mig camp cap endavant, aconseguia el segon gol a un quart d’hora pel final, signat per Castro amb un xut creuat. Al gol gironí, rèplica idèntica dels vermells: conducció amb regat de Martí Riera i rematada de punxó que surt fregant el pal.

La Damm atacava buscant capgirar el resultat, però alhora havia de vigilar els intents constants dels visitants, que haurien marcat algun gol més si Álex no hagués estat tan encertat. El porter ha realitzat dues aturades brillants, una a una sola mà, i l’altra a mà canviada, per mantenir amb vida el matx.

I així estat, perquè els cervesers empataven al 82’ mitjançant una jugada individual de Jose, que ha portat de corcoll a la defensa visitant i ha tingut pausa en la rematada per fer pujar el 2-2.

Però els gironins no han abaixat els braços i s’han avançat per tercera vegada amb una gran conducció de Pau Víctor, que ha assistit a Castro perquè ensorrés les aspiracions d’una Damm que no li ha perdut la cara al partit en cap moment.

Quedaven tres minuts i els cervesers han anat amb tot per salvar un punt, i això ha permès als visitants fer el quart al temps afegit en un desajustament defensiu en l’última acció del matx.

El Juvenil A pateix el primer revés del curs en una lliga que serà molt competida, però manté una gran imatge i competeix amb vigor davant d’un rival molt potent. Aprofitant les bones sensacions d’aquest inici de lliga, els cervesers viatjaran a Menorca la setmana que ve per intentar seguir sumant contra l’Atlético Villacarlos.