Back to top
CA

El Cadet A viatja a Madrid per disputar el VII Torneig Vicente del Bosque

El Cadet A s'ha desplaçat a Madrid durant el pont de maig per disputar el VII Torneig Vicente del Bosque-Villa de Alalpardo, un dels més prestigiosos en l'àmbit estatal en aquesta categoria d'edat. Davant algunes de les millors pedreres del país, els cervesers han donat bona imatge i han gaudit d'una experiència molt positiva dins i fora del terreny de joc.

Sobre la gespa, els nois entrenats per Igna Falcés han acabat segons la fase de grups. Golejades a l'Alalpardo i l'Alcobendas, dos conjunts més modestos, i duel molt competit davant el Real Madrid que, tot i mantenir-se igualat al marcador durant molts minuts, s'han acabat enduent els blancs a les acaballes. Als quarts, un altre planter de Primera Divisió, el Getafe, ha deixat eliminats els vermells en un partit igualadíssim i amb fases de domini cerveser, però que s'ha decidit per detalls.

Durant el torneig, els vermells també han pogut conèixer a Vicente del Bosque personalment, una persona molt arrelada als valors del CF Damm, i fer-se una fotografia amb ell sobre la gespa del Municipal d'Alalpardo. A més, han passejat per Madrid en la seva tarda lliure, veient alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat com les places Cibeles i Neptuno, i en la línia de l'entitat d'educar més enllà del futbol, també han gaudit d'una visita guiada al Museu Reina Sofía, on està exposat el Gernika.

L'expedició cervesera ha valorat positivament l'estada a Madrid i torna a Barcelona amb l'objectiu d'acabar amb bons resultats els tres partits que resten de lliga i d'afrontar amb ambició una Copa Catalunya per a la qual ja estan classificats.