Bona imatge i empat just en el primer partit

JUVENIL A 2-2 Gimnàstic de Tarragona

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 1 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Mancera Antón.

Amb un empat vibrant han debutat el Juvenil A de la Damm i el Nàstic de Tarragona en la primera jornada d’una nova edició de la Divisió d’Honor Juvenil. Els vermells, que guanyaven 2-0 al minut 18, han jugat una gran primera part, però han vist com els visitants esgarrapaven un punt al tram final en un matx que ha tornat a comptar amb públic a la graderia.

Els nois de Luis García han saltat a la gespa molt endollats i s’han situat a camp contrari des de l’inici en uns primers compassos on Dani Cervera ha estat el protagonista destacat. El migcampista cerveser ha enviat una pilota al travesser i ha finalitzat una conducció amb un xut que ha marxat desviat abans d’obrir la llauna al quart de joc. Després de marcar dos golassos de falta en la pretemporada, Dani ha tornat a convertir un llançament directe amb la cama dreta per donar avantatge en el marcador al conjunt local.

El Nàstic encara no s’havia refet del gol encaixat quan ha rebut el segon a continuació, obra de nou de Dani. El migcampista ha llegit l’entrada de Roger per banda dreta, que ha assistit a l’àrea petita perquè l’atacant resolgués en dos temps i desfermés l’alegria a les grades del Municipal d’Horta.

Els tarragonins han reclamat el dret a rèplica a continuació amb una acció ofensiva de qualitat que Samu ha enviat al pal. El conjunt visitant era conscient que el partit estava molt complicat pels seus interessos, però ha aconseguit el més important: retallar distàncies abans del descans. En una jugada d’estratègia, el visitant Dani, que acabava d’entrar al terreny de joc, ha sorprès la defensa vermella amb un xut creuat impossible per l’estirada de Nil.

La Damm ha contraatacat amb una ocasió molt clara on només uns centímetres han privat Aliou de connectar davant la línia de gol una bona centrada de Dani abans del descans.

El partit entrava a una segona part molt oberta on el Nàstic ha fet un pas endavant, valent, buscant la remuntada. Els tarragonins han dificultat la zona de creació del conjunt de l’estrella i han freqüentat l’àrea rival amb més sensació de perill que ocasions clares, però que evidenciaven que els locals no tenien el partit controlat més enllà d’anar per davant en el marcador.

I així ha estat. Un penal molt desafortunat d’Osama en l’ajuda defensiva ha donat l’oportunitat d’igualar el resultat a Darius, que ha convertit el llançament ras ajustat tot i la bona estirada de Nil.

Els vermells han millorat després del gol encaixat i han acabat el partit generant oportunitats per sumar la victòria. L’entrada de Júnior ha estirat l’equip i ha donat opcions de somiar amb els tres punts a la Damm amb dues ocasions assistides per Roger des de banda dreta, però el cop de cap final ha marxat per damunt del travesser.

Bona imatge i un punt al sac en l’inici de lliga del Juvenil A de la Damm, que la setmana que ve visitarà el camp del Barça, que s’ha imposat al Lleida per 0-8 en el partit inaugural.