JF

Arguments per seguir a dalt

JUVENIL FEMENÍ 10-0 Vic

Jordi Pineda, departament de comunicació / Fotografies de David Torre.

Partit corresponent a la jornada 10 de Preferent Femení Juvenil, disputat al CEM Teixonera Vall d’Hebron i arbitrat pel col·legiat Houms Acdi.

El Juvenil Femení segueix acumulant victòries i avui s'ha imposat amb solvència al Vic. Les noies de Pitu Romero, que aquesta nit dormiran líders, han estat molt superiors sobre la gespa i han traslladat el domini al marcador des del primer minut. La gran efectivitat al davant ha estat clau per resoldre el partit, que han acabat culminant amb el resultat més ampli de tota la categoria aquesta temporada fruit d'una molt bona segona part. Les cerveseres, que ja són amb diferència les segones més anotadores de la competició, també s'han mostrat molt serioses al darrere i amb el d'avui acumulen ja tres partits consecutius deixant la porteria a zero.

El matx ha començat de forma immillorable per les de l'estrella, que quan amb prou feines s'havia complert el primer minut de joc han aconseguit obrir el marcador. Brao, amb una internada per la banda esquerra, ha batut per dalt la portera visitant amb un dels gols més ràpids del que portem de temporada, i ha aplanat el camí. El Vic ha intentat recompondre's del cop, però l'equip ha dominat en tot moment el partit i ha anat creixent.

Paula ha estat a punt de marcar el segon passat el quart d'hora de joc quan, després d'una gran assistència de Gemma, ha finalitzat amb un xut que se n'ha anat fregant el pal. L'acció s'ha convertit en el preludi d'un segon gol que ha acabat anotant la mateixa Gemma un minut després amb una rematada potent i ajustada des de la frontal de l'àrea, i que ha precedit el tercer d'Alba. I és que només quatre minuts després, la davantera s'ha endut la pilota i dins l'àrea ha culminat amb un tir creuat per posar un avantatge considerable a l'electrònic en només vint-i-dos minuts. Sofi, a pilota aturada, i Rocío amb un xut des de la frontal que ha marxat alt, també han disposat de bones opcions en una primera meitat on l'equip ha estat molt efectiu.

Una efectivitat que la segona meitat han ratificat amb escreix, generant encara moltes més ocasions manifestes que han finalitzat amb èxit. Només començar Núria Pon ja ha avisat amb un xut que ha marxat fora, i als sis minuts de la represa Ari Lozano ha aconseguit el quart culminant una molt bona acció personal. Gairebé de forma consecutiva, Alba ha fet el cinquè rematant de cap dins l'àrea, i ella mateixa també ha convertit el sisè definint de nou de forma fantàstica amb el cap una centrada lateral per convertir al mateix temps el seu hat-trick particular.

Les cerveseres han seguit traient rèdit del joc aeri, i Ari Lozano ha rematat dins l’àrea a plaer a la sortida d'un córner per enviar la setena pilota del partit al fons de la xarxa. El setè d'aquesta temporada també a pilota aturada, i el cinquè en els darrers tres partits d'una faceta a través de la qual les vermelles estan traient molt rèdit.

Fidel als seus valors, l'equip ha seguit fent gala de la competitivitat que el caracteritza sobre la gespa i ha mantingut el seu protagonisme fins al final, sense renunciar a l'atac. Cristina, aprofitant una assistència magnífica de Mirón que l'ha deixat sola, ha superat a la portera en uns darrers deu minuts on l'equip ha marcat tres gols més que l'han enfilat fins a la desena. Els altres dos han estat obra de Mirón i Paula, que ha empès a plaer la pilota per tancar el marcador després que la centrada de Sofi s'enverinés i toqués el pal. Set dianes en una segona meitat en la qual, l'equip, a més de ser molt superior quant a joc també ha generat moltíssimes arribades amb perill.

Amb aquest resultat les cerveseres dormiran líders amb 25 punts a l'espera del que faci diumenge el Barça al camp de l'Igualada. Després de l'aturada del proper cap de setmana, el dissabte 11 de desembre (16 h) les noies de Pitu Romero visitaran precisament les blaugranes en un duel directe per la primera posició, i tancaran el 2021 rebent l'Europa a La Teixonera.