JF

Acabant de la millor manera

JUVENIL B 4-2 Sabadell

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 30 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d'Horta i arbitrat pel col·legiat Moreno Villaceija.

El Juvenil B s'acomiada de la temporada amb una golejada a casa i tanca el curs de la millor manera possible. Jornada a jornada els nois d'Aleix Mosqueda han anat creixent i han arribat a oferir un nivell altíssim de joc que els ha portat a liderar la categoria en alguns trams i a fer grans partits en una Lliga Nacional que enguany ha estat de les més igualades dels darrers temps. Tot i patir una mala ratxa a l'equador de la segona volta que els ha allunyat de les posicions capdavanteres, acaben a la zona noble amb 50 punts i havent recuperat la bona dinàmica durant les últimes jornades.

Els vermells han obert el marcador ben d'hora. Nadir ha rebut una passada filtrada dins l'àrea i amb molta sang freda ha picat la pilota per sobre del porter per anotar un gran gol i aplanar el camí davant el Sabadell. En un inici amb alternatives per a tots dos, Sans ha fet una bona aturada per evitar l'empat i Mujal, a la mitja hora, ha posat més terra pel mig amb un xut des de la frontal que ha entrat ajustat a la base del pal esquerre. Els visitants han aconseguit reaccionar de pressa i en la següent jugada han retallat distàncies, però a mesura que passaven els minuts els cervesers es mostraven cada cop més còmodes sobre la gespa i just abans del descans Guifré ha tingut el tercer rematant una centrada de Nadir dins l'àrea que no ha agafat del tot bona direcció.

A la represa el conjunt de l’estrella s'ha fet amb el control de la pilota i ha aconseguit tenir molta més continuïtat a camp contrari i amenaçar els arlequinats amb insistència. El partit s'ha resolt a l'equador del segon temps amb dues dianes gairebé consecutives que han deixat encarrilada la victòria. Pevi ha fet el tercer rebent dins l'àrea i definint amb contundència, i poc després Pol Rivera ha tancat la golejada recuperant la pilota a camp contrari i encarant porteria per superar el porter en l'u contra u amb un xut creuat. Al tram final, els vallesans han tornat a retallar d'instàncies des dels onze metres i, amb el xiulet final, el Juvenil B ha acomiadat el curs amb la satisfacció d'haver-se endut els darrers tres punts.