Acaba el somni de la Copa al camp del Barça

Barça 4-1 JUVENIL A

Sant Joan Despí. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a l’eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei juvenil, disputat a la CE Joan Gamper i arbitrat pel col·legiat Godia Solé.

No ha pogut ser! El Juvenil A ha intentat repetir la gesta de la temporada passada a la Copa del Rei, però ha acabat caient dempeus davant un Barça que ha millorat amb el pas dels minuts i que ha evitat l’eliminació capgirant el marcador al segon temps i engreixant-lo en el tram final.

Els cervesers han saltat a la gespa amb més decisió que els blaugranes i s’han sentit còmodes de bon inici, trepitjant l’àrea rival amb un parell d’arribades d’Eliott, que avui ha ocupat la posició de nou referència en atac.

Els locals s’han aproximat amb una acció finalitzada per Alarcón, però al darrere patien la pressió dels vermells, que mossegaven la sortida de pilota fins que han trobat premi al quart d’hora de joc. Javi Sarasa ha llegit la passada del porter Ander, ha robat l’esfèrica i ha connectat un xut potent des de la frontal de l’àrea que ha entrat pel pal llarg i ha fet embogir l’afició cervesera que ha acompanyat l’equip avui a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Golàs del migcampista de la Damm, que ja va decidir els partits de lliga contra Barça i Espanyol amb dues accions similars. El pla de partit dels homes de Sergio García no ha variat tot i situar-se per davant en el marcador, però han vist com el Barça accelerava el ritme del partit intensificant la circulació de la pilota i generant algunes ocasions que, al final, els han suposat l’empat abans d’arribar al descans.

Aljama ha aturat l’intent d’Héctor Fort amb una rematada potent de cap, però no ha pogut fer res per evitar el gol d’Unai Hernández, que ha rematat sol dins l’àrea un xut creuat que s’ha anat obrint i que deixava el partit obert amb tota la segona part per davant.

Als dos minuts de la represa, Unai ha avisat amb un tir que ha sortit escopit pel travesser i l’excerveser Derek Cuevas ha estat a punt de sorprendre Aljama amb una ocasió clara que Cortés ha salvat sobre la línia de gol.

El conjunt culer ha aprofitat la inèrcia del final del primer temps i ha olorat sang, i mitjançant Unai, protagonista de les darreres accions, ha forçat un penal que ha transformat definint pel mig, capgirant el resultat al minut 63.

Cop dur pels visitants, tot i que es trobaven amb una situació del tot lògica en aquest escenari, amb mitja hora mal comptada per marcar un gol i forçar la pròrroga. De fet, Jurado n’ha tingut un parell. La primera, amb una acció arrencant la conducció per banda dreta. I la segona, finalitzant una bona assistència de Pedrosa des de la banda esquerra que ha sortit molt amunt.

Sahel no ha trigat en generar impacte en el partit només saltar a la gespa, i ha protagonitzat una jugada de fora cap a dins, perfilant-se per buscar un xut que el porter Ander ha tret amb dificultats amb els peus. Ha estat la més clara dels visitants, juntament amb una pilota penjada al cor de l’àrea que provocat més pànic que resultat.

Al tram final, els de Sergio García han pres més riscos per aferrar-se a l’eliminatòria i els blaugranes ho han aprofitat per trobar més espais en atac. Robert n’ha tret una de clara amb el cap, però el talentós Lamine no ha perdonat més tard aprofitant una recuperació a zona de tres quarts i definint amb molta qualitat.

Semblava resolta ja la classificació pel bàndol local, que encara marcaria un quart gol en una jugada desafortunada pel capità cerveser Yahir, que ha estat objecte de falta en l’inici de la jugada, rebent un cop fortíssim al maluc que l’ha obligat a abandonar el terreny de joc amb assistència mèdica, en una acció que Dani Rodríguez ha acabat definint ras per evitar una nova gesta de la Damm a territori blaugrana.

La Damm s’acomiada de la Copa amb el cap ben alt i es prepara per afrontar una segona volta apassionant, situada a la part alta de la taula, i començarà rebent el Sabadell a Horta dissabte vinent a les 18 h.