Vendaval ofensiu per acabar salvant un punt

JUVENIL A 3-3 Girona

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 2 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta i arbitrat pel col·legiat Ariño Jiménez.

Sobre la botzina ha salvat un punt el Juvenil A en un partit on ha estat molt superior al Girona i ha demostrat exuberància ofensiva tot i perdonar la victòria en diverses fases del matx.

Els cervesers s’han tornat a avançar en els primers deu minuts, aquest cop amb un golàs d’Eliott, que s’ha regirat per desfer-se de tres oponents i ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb un gran xut.

Els gironins han restablert les taules aprofitant un penal de Pedrosa sobre Almena que el central Antal s’ha encarregat de convertir al minut 13. A partir d’aleshores, ha iniciat el vendaval atacant de la Damm, que s’ha apropat a l’àrea rival generant moltes situacions de perill que no han pogut convertir.

El porter Lucas, heroi dels visitants al primer temps, ha tret una gran mà per evitar el gol de Pol Arnau, que l’ha tornat a tenir amb una rematada de cap en la sortida del córner. Els vermells tenien facilitat per finalitzar totes les accions ofensives, i també Juan Piera hauria pogut marcar amb una rematada franca de cap i una doble ocasió dins l’àrea.

Fins que al 45’, de nou de córner, Piera impacta la pilota amb el cap i la pilota cau morta a la frontal, on Javi l’empala de cop al bot i la col·loca ajustada, impossible pel porter, per marxar al descans amb un avantatge merescut.

Just sortint a la represa, els locals han perdonat la sentència amb una ocasió molt clara de Javi Sarasa i amb la rematada de cap posterior de Cortés en el córner. Els cervesers han deixat amb vida un Girona que s’ha aferrat a puntuar amb el gol d’Almena al 49’, que retornava el partit a la casella de sortida.

L’extrem gironí ha repetit amb un segon gol des de la mateixa posició i neutralitzava una Damm que ha seguit atacant tot i el cop fred rebut. La insistència dels de Sergio García ha tingut premi amb el gol de Jurado a les acaballes que, sense ser suficient, evitava que els visitants marxessin amb un botí molt preuat.

Al final, 3-3 amb gols i espectacle i sobretot amb una gran imatge del Juvenil A del CF Damm.

Després del debut oficial a casa, els cervesers tornaran a jugar davant la seva afició dissabte vinent a dos quarts de set contra el Badalona.