Es resisteix la victòria

JUVENIL A 1-1 Huesca

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 19 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Moreno Villaécija.

Un punt que ha acabat donant per bo ha sumat aquesta tarda el Juvenil A contra el Huesca. Els de Sergio García han estat els únics en oferir una proposta atacant i marxen orgullosos després d’haver competit amb un home menys durant tota la segona part.

No està sent un inici de segona volta pletòric pel conjunt de l’estrella pel que fa als darrers resultats, però avui els vermells han recuperat una de les seves millors versions en la creació del joc, i només les errades i els detalls puntuals els han privat de la victòria.

La primera ocasió clara del matx l’ha tinguda la Damm amb un xut ras sec de Javi que ha quedat mort després de la intervenció del porter, però la defensa aragonesa ha allunyat el perill.

Al minut 22, els visitants s’han avançat amb una pilota penjada a l’àrea que ha agafat Aljama a mitja sortida i ha permès al central del conjunt oscenc inaugurar el marcador del Municipal d’Horta.

El Huesca somreia, conscient del valor que tenia el gol en el seu plantejament defensiu, mentre que Jurado ho intentava al cantó dret de l’atac. Els cervesers han estat a res de marcar amb una acció brillant de Sahel, que ha ballat a la defensa visitant per acabar-se traient un gran xut que ha llepat el travesser.

Finalment, a les portes del descans, Javi ha estat molt llest per robar l’esfèrica en la pressió alta i s’ha cuinat el que ja és el seu setè gol de la temporada definint a baix davant la sortida del porter.

Abans del pas per vestidors, però, Sahel ha estat objecte de l’enèsima falta i ha caigut en la provocació del defensor veient la vermella directa, i ha acabat assumint una errada en calent que deixava el seu equip amb deu amb tot el segon temps al davant.

Els locals s’han refet anímicament i han tingut una bona ocasió als pocs minuts de la represa, però els ha costat tenir més profunditat als metres finals amb un atacant menys. El Huesca ha continuat fent el seu partit, exigint-se en defensa corrent darrere la pilota, i sortint al contraatac en un parell d’arribades perilloses que Aljama ha resolt atent sota pals.

Ja en l’últim minut del temps afegit marcaria la Damm un gol a la sortida d’un córner, però la jugada ha quedat invalida amb la caiguda d’un jugador cerveser dins l’àrea, deixant els vermells perplexos amb el xiulet final i del repartiment de punts.

La Divisió d’Honor no dona treva i ara els de Sergio García han de preparar el partit al camp del Barça amb l’empenta d’aquesta darrera bona actuació per intentar sumar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper dissabte a les 12 h.