Sense pòlvora

Cornellà 0-0 JUVENIL A

Cornellà de Llobregat. Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 26 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal de Cornellà i arbitrat pel col·legiat Pujol Prat.

El primer temps no ha comptat amb un dominador clar en el joc, amb un Juvenil A que ha localitzat el joc a camp contrari en alguns moments i que ha llançat els primers atacs contra la porteria rival. Els locals també han tingut aproximacions intermitents a la zona de tres quarts, finalitzant diverses accions a la porteria defensada avui per Álvaro Rodríguez.

Amb algunes baixes sensibles en l’onze inicial i amb la dificultat de trenar el joc per baix, els cervesers han intentat fer-se forts en el joc aeri i han generat dues accions consecutives que no han pogut convertir. El conjunt verd-i-blanc no renunciava a atacar i ha intentat posar a prova la seguretat defensiva dels vermells, que s’han mostrat segurs quan ha calgut refusar el perill.

Dennis ha buscat el gol perfilant-se des de la banda esquerra per treure’s un xut que ha blocat el porter, mentre que el local Bobi s’ha regirat al balcó de l’àrea per finalitzar la que ha estat l’última acció de la primera part.

En els instants inicials de la represa, una jugada individual de Jurado ha estat, segurament, la més clara de tot el matx, però el tir ha marxat lleugerament desviat. Pedro ha fregat el gol més tard, amb un llançament de falta directa que no ha trobat porteria, abans d’entrar en un tram de partit on el Cornellà s’ha apropat amb intenció d’estrenar el marcador.

Álvaro ha resolt molt ben col·locat una sortida a la contra del conjunt del Baix Llobregat, que no ha estat llest, minuts més tard, per aprofitar una pèrdua molt perillosa dels visitants que ha estat a punt de suposar l’1-0.

Tot seguit, els verds han tret suc de la pressió alta i han estat a res de provocar l’autogol dels de l’estrella, que en els darrers 15 minuts han tancat el Cornellà a camp propi i han assetjat l’àrea buscant els tres punts.

Ho han intentat per terra, mar i aire els vermells, que no han trobat fortuna tot i els bons minuts d’Eliott, qui des de la banda esquerra ha dibuixat algunes jugades en atac que els visitants no han pogut aprofitar en el tercer partit consecutiu que encadenen sense aconseguir perforar la porteria rival.

La setmana vinent, els de Sergio García rebran un San Francisco en ratxa dissabte a dos quarts de cinc.