JB

Poc premi

JUVENIL B 1-1 Jàbac

Jordi Pineda, departament de comunicació.

Partit corresponent a la jornada 1 de Lliga Nacional Juvenil, disputat al Municipal d'Horta i arbitrat pel col·legiat Curiel Riera.

Debut amarg del Juvenil B, que ho ha fet tot per guanyar però s'ha vist penalitzat en una acció aïllada dels visitants a les acaballes. Els cervesers han tingut el domini absolut sobre la gespa davant un Jàbac que s'ha tancat al darrere esperant la seva oportunitat, però tot i disposar de les millors ocasions no han pogut tancar un partit en el qual el gol s'ha resistit, i la victòria s'ha acabat escapant al darrer sospir en una jugada a pilota aturada.

I això que els nois de Genís Sampietro han estat molt superiors al terreny de joc des del primer minut. Proposant com és habitual a través de la pilota, s'han instal·lat a camp contrari amb l'objectiu de trencar amb paciència l'ordre dels terrassencs, i han generat bones oportunitats de gol que podrien haver permés marxar ja al descans amb avantatge. Joel, només arrencar, ha tingut la primera amb un xut sec que ha desviat l'excerveser Lalo, si bé les millors han arribat de forma gairebé consecutiva passada la mitja hora de joc.

Ha obert la veda Pol Elías amb una centrada-xut que s'ha anat enverinant i que a punt a estat de sorprendre el porter visitant, però finalment ha aconseguit treure-la amb una mà inextremis i tampoc Pevi ha pogut aprofitar el refús davant de porteria, que li ha rebotat a la cama sense poder-li donar força ni direcció. L'ha seguit Nil trencant a l'espai i posant una centrada que per poc no s'ha introduït un defensa terrassenc al fons de la seva pròpia porteria, i en uns minuts de rauxa ofensiva Mark Patrick també ha vist com Lalo evitava que culminés l'acció del córner posterior en gol.

El descans no ha trencat l'ímpetu dels cervesers, que només arrencar la represa s'han tornat a quedar molt a prop d'obrir el marcador amb una rematada de Pevi al segon pal que no ha trobat porteria per poc. La rèplica ha estat pels visitants, que utilitzant les seves armes han amenaçat amb un contracop molt perillós que ha acabat resolent Víctor en l'única arribada clara que han tingut a banda del gol. Davant un Jàbac totalment sotmés i molt enfonsat a la seva àrea, els cervesers també ho han provat amb dos xuts de Guifré des de la frontal que no han tingut premi.

Però de tant provar-ho al final la recompensa ha arribat. Raúl, que havia entrat al descans, ha posat una bona centrada des del perfil esquerre i Pevi, apareixent amb potència, ha rematat amb el cap per enviar l'esfèrica al fons de la xarxa a vint minuts pel final. Temps en el que els de l’estrella han intentat posar pausa al matx, però l'ajustada renda al marcador ha mantingut viu a un Jàbac que s'ha acabat aprofitant d'una falta al mig del camp al darrer minut per posar la pilota a l'olla i caçar una segona acció que ha tornat la igualtat a l'electrònic.

Els vermells visitaran dissabte vinent el camp del Figueres (17 h), que ha començat el curs perdent 4-1 davant l'Espanyol.