Back to top
damm

Un nou sopar de llegendes a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

La seu de la Fundació Damm va acollir un sopar d’exfutbolistes històrics organitzat conjuntament pel CF Damm i Legends Trophy, el torneig de pàdel de llegendes que ha celebrat la seva quarta edició aquesta setmana a Barcelona.

El grup destacat d’esportistes va poder gaudir d’un àpat privat a càrrec de la cuina de Nandu Jubany. Entre els exfutbolistes convidats van assistir-hi estrelles internacionals com Carles Puyol, Luca Toni, Christian Panucci, Demetrio Albertini, Vincent Candela, Luigi di Biagio, Tomas Locatelli, Stefano Fiore o Andriy Shevchenko. Aquest últim va atendre els mitjans del Club en una entrevista que es podrà llegir en la pròxima edició de la revista Pilota a terra.

La llista d’exfutbolistes la van completar noms de la talla de Fernando Llorente, Xabi Prieto, el seleccionador català Gerard López, el director esportiu del Club Albert Puigdollers, o Javier Saviola, Sergi Barjuan, Jonathan Soriano, Luis García Sanz, Miguel Ángel Moyà, Roberto Jiménez i Fran González, entre d’altres.