cornella

Lluitant fins al final

JUVENIL A 3-4 Cornellà

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 33 de la Lliga Nacional Juvenil disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Carrillo Vílchez.

El Cornellà s’ha endut els tres punts del Municipal d’Horta després d’executar un gran partit i posar en dificultats als cervesers durant gran part del matx. Els de Martín Posse han patit però s’han mantingut endollats fins al final, però un gol a les acaballes ha acabat decidint pels visitants.

Els del Baix Llobregat han saltat al camp molt decidits, imposant el seu model de partit sobre els locals i ofegant-los en la sortida de la pilota. La Damm, però, s’ha avançat en el marcador amb una jugada aïllada. Ha estat una falta directa al vèrtex de l’àrea brillantment executada per Ramon, que feia pujar el primer gol del matí al minut 9.

Poc li ha durat l’alegria al conjunt de l’estrella. A continuació, avís de Peque dins l’àrea petita que ha apagat Pau molt atent, i que seria el preludi de l’empat del conjunt verd. Ha estat fruit d’un rebot a la sortida d’un córner on Gerard ha rematat de manera acrobàtica per sorprendre la defensa vermella.

No estaven còmodes els cervesers, però han anat madurant el partit arribant a generar perill per contrarestar l’impuls dels visitants. Luis ha posat a prova el porter amb un xut que s’ha enverinat i, poc després, han tingut una doble oportunitat claríssima els locals. Karim ha iniciat una conducció imparable i ha llegit la desmarcada de Luis, però la seva rematada ha topat amb el pal, i l’intent posterior del mateix Karim ha marxat fregant el pal.

Al minut 36, la Damm ha capgirat el resultat. Naranjo ha sortit ràpid al contraatac i ha connectat amb la carrera llançada de Molina, que ha avançat amb decisió cap a l’u contra u davant el porter, arribant a cedir el gol a Suárez en el darrer instant.

A la represa, els visitants no han abaixat el ritme competitiu i han aconseguit dos gols en tres minuts. Al quart d’hora de la segona, Pablo ha restablert l’empat en finalitzar una brillant jugada de Peque, que ha superat tota la línia defensiva cervesera amb la seva passada. El mateix Peque ha estat l’encarregat de convertir un penal que tornava a capgirar el marcador i dificultava les ambicions dels locals.

Martín ha fet debutar el jugador del B Aarón, i els cervesers s’han hagut de refer de la lesió de Flavio, que ha abandonat el camp pocs minuts després d’haver-hi entrat. Tot i l’entitat del rival, la Damm no s’han arrugat i Naranjo ha marcat el 3-3 en aprofitar una pilota morta després d’un córner. Quedaven 15 minuts i la victòria era possible.

Però els somnis del conjunt de l’estrella s’han esvaït a cinc minuts per la conclusió. De nou Peque, arrancant des de l’extrem esquerre, ha originat l’acció atacant del Cornellà i li ha regalat el quart a Javi, que tancava la pluja de gols a Horta.

Podrien haver marxat amb almenys un punt els vermells però, amb el porter superat, els visitants han tret la rematada de Manu sota la línia de gol i s’han fet amb els tres punts.

Amb l’ascens a la butxaca, després d’aquest partit el Juvenil A ja no depèn d’ell mateix per endur-se el campionat. La setmana que ve, els cervesers hauran de guanyar el Mercantil i esperar una ensopegada del Barça per alçar el títol.