Back to top
AC

L'Aleví C es proclama campió de lliga!

El conjunt cerveser tanca una magnífica temporada proclamant-se campió de lliga a Primera Divisió. L'equip ha anat creixent amb el pas de les jornades i, després d'una segona volta excel·lent en la qual només ha cedit un empat, recull la recompensa a l'esforç realitzat durant tot l'any.

L’Aleví C, que depenien d'ells mateixos per assolir el títol, han fet valer la seva condició de millor local de la categoria i han estat superiors a la gespa i al marcador des del començament per acabar desfermant un esclat d’alegria a La Teixonera. D'aquesta forma, acaben la temporada primers del grup 3 de Primera Divisió Aleví amb 77 punts, i havent aconseguit dominar en gairebé tots els registres i desplegar un bon futbol.

L'evolució i millora dels jugadors ha estat constant i a l'aprenentatge que han anat adquirint als entrenaments s'hi han sumat uns resultats molt positius a la lliga que els han portat a completar un segon tram de temporada excepcional, sumant disset victòries i un empat de forma consecutiva i convertint-se també en els màxims anotadors del seu grup (160).