Back to top
JF

El Juvenil Femení tanca l’stage a Puigcerdà i es prepara per començar la lliga

El Juvenil Femení del CF Damm s'ha concentrat del 8 a l'11 de setembre al Campus Cerdanya de Puigcerdà per a preparar la nova temporada i reforçar els vincles dins i fora el terreny de joc en un curs amb moltes incorporacions i nou cos tècnic.

El primer equip femení de l'entitat ha gaudit d'una estada esportiva en un entorn idíl·lic per practicar esport i preparar el primer partit de lliga, aquest dissabte davant el Sant Gabriel a Horta (12 h). En el primer curs d'Ana Barbancho i Paula López al capdavant de l'equip, les noies han compaginat l'exigència dels entrenaments amb activitats lúdiques i de cohesió de grup.

Durant l'estada, les cerveseres han rebut una xerrada sobre gestió de la comunicació i imatge personal a les xarxes socials, i han conegut les quatre capitanes que les representaran aquesta temporada: Carla Alemany, que ja ho va ser el curs passat, Laia, Rocío i Corti.

A Puigcerdà ha tingut lloc, també, la visita al Club de Golf Sant Marc i el tradicional dinar amb el president Ramon Agenjo i amb el president d'Honor Josep Barcons, que ha estat present al costat de l'equip al llarg de tot l'stage. Àlex Galí, director de la fundació, Carles Domènech, director executiu del Club, i Albert Puigdollers, director esportiu, també han acompanyat l'equip.

A banda d'això, el grup ha pogut passejar per Puigcerdà, ha fet la tradicional visita al rierol després dels entrenaments i ha gaudit de moments en equip amb un ambient molt bo que han deixat una valoració molt positiva de l'estança per part de tècnics i jugadores.

Durant la concentració, les vermelles han disputat un amistós contra el Juvenil ‘A’ Femení del Sant Cugat FC, també de Preferent Femení Juvenil, i s’han imposat per 4-1. Ja de tornada també s’han enfrontat al CE Puig-Reig, amb una nova victòria que deixa bones sensacios per a l’imminent inici de lliga.

Vídeo

Vídeo