Back to top
JA

El Juvenil A tanca un stage exigent i productiu

El primer equip del CF Damm s'ha concentrat durant una setmana a Puigcerdà per seguir preparant la nova temporada que els espera a la Divisió d'Honor Juvenil i enfortir els vincles dins i fora el terreny de joc.

Els cervesers han compaginat l'exigència de les dobles sessions d'entrenament amb activitats lúdiques en un entorn idíl·lic per practicar esport, i han tret profit d'una setmana molt productiva que els permet seguir avançant com a equip de cara a l'inici de lliga previst pel 3 de setembre al camp del Mercantil.

Durant l'estada, els nois de Sergio García també han rebut xerrades sobre gestió de la comunicació i imatge personal a les xarxes socials, i han decidit els quatre capitans que els representaran aquesta temporada: Miguel, que ja va formar part del Juvenil A el curs passat, Jordi, Camilo i Sans.

A Puigcerdà ha tingut lloc, també, la visita al Club de Golf Sant Marc i el tradicional dinar amb el president Ramon Agenjo i amb el president d'Honor Josep Barcons, que ha estat present al costat de l'equip al llarg de tot l'stage.

A banda d'això, el grup ha corregut per Puigcerdà, ha jugat a pàdel, ha fet la tradicional visita al rierol després dels entrenaments i ha gaudit de moments en equip amb un ambient molt bo que han deixat una valoració molt positiva de l'estança per part de tècnics i jugadors.

La concentració dels nois de Sergio García a la Cerdanya ha finalitzat amb un partit amistós contra el Tona, de Tercera RFEF, amb derrota per la mínima en un matx molt competit i amb alternatives per a tots dos conjunts que s’ha acabat decidint en una acció aïllada a pilota aturada (1-0).

Vídeo

Vídeo
STAGE PUIGCERDÀ 2023 | Juvenil A