JA

Golejada per escalar posicions

JUVENIL A 6-2 Penya Arrabal

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 11 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Gómez Meneses.

Festival golejador del Juvenil A de la Damm aquesta tarda contra la Penya Arrabal. Els homes de Luis García han confirmat el seu pletòric estat de forma i han avassallat els balears amb tres gols a cada part que els permeten sumar la tercera victòria consecutiva, una fita només assolida aquesta temporada pel líder, l’Espanyol.

Els cervesers han encarat el partit des de l’inici a través d’una acció de córner posterior a una ocasió de Víctor amb un xut creuat. Després d’una primera rematada de cap de Biel, els vermells han estat més vius que el seu oponent generant una segona jugada que ha caçat Cande, que ha resolt per damunt del porter des del punt de penal. Ja és el quart partit consecutiu anotant que encadena el davanter d’origen guineà.

Els locals no han deixat d’atacar i han aconseguit el 2-0 al minut 28, obra de Vega, que ha connectat una rematada creuada de primeres des de la frontal de l’àrea que ha agafat desprevinguda la defensa visitant. Primer gol de la temporada pel polivalent jugador cerveser.

El conjunt mallorquí ha retallat distàncies poc després, aprofitant un refús desafortunat de la línia defensiva local que ha permès a Guerrero finalitzar a porteria buida i mantenir els visitants dins el partit.

Tot i això, els vermells han castigat la Penya Arrabal en una transició que ha comandat Aaron i que ha finalitzat Víctor. L’extrem ha rebut a zona de tres quarts, ha driblat un oponent i ha executat el xut amb la cama maldestra, deixant a contrapeu el porter, que esperava la rematada al pal llarg. També s’ha estrenat en l’aspecte golejador aquesta temporada el jove talent cerveser.

El conjunt de l’estrella avançava amb convicció cap a la victòria, però els balears han tornat a reduir diferències en transformar un penal. Vázquez ha enganyat a Font i els vermells tenien mitja hora al davant per seguir atacant i segellar els tres punts.

Els de Luis García han seguit trobant espais i obrint forats en la parcel·la ofensiva, i podrien haver marcat el quart amb una ocasió claríssima on Aaron l’ha picat per assistir a Cande, que ha rematat dins l’àrea petita un xut que ha marxat fregant el pal.

Qui no ha perdonat ha estat Lucas. El lateral ens té acostumats a gols de bella factura i ha trobat porteria per tercera vegada aquest curs amb una fuetada que ha dibuixat una diagonal fins a entrar dins la xarxa mallorquina.

Els tres punts es quedaven a casa i els minuts finals han servit per demostrar el gran nivell de Jawad, que ha entrat al camp per marcar i assistir. Una centrada del marroquí l’ha convertida en gol Cande amb un gran cop de cap al minut 87. I al temps afegit, l’extrem cerveser ha tancat la golejada amb una gran acció personal que ha finalitzat definint per damunt del porter sobre la botzina.

Nova victòria del Juvenil A de la Damm, que supera el Girona en la classificació i que buscarà continuar amb la bona ratxa la setmana que ve contra el Cornellà.