Back to top
damm

Finalitza la temporada 2019/20

La RFEF i l’FCF, òrgans que regeixen les competicions on participen els 14 equips del CF Damm, han decidit concloure totes les competicions de futbol no professional després de dos mesos d’aturada general a causa del coronavirus, i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries competents sobre l’evolució de la pandèmia.

El director executiu, Carles Domènech, ha declarat que “tot i les circumstàncies extraordinàries que han provocat el desenllaç prematur del curs futbolístic, estem molt contents amb la temporada realitzada per tots els equips del Club”. L’aturada i la consegüent conclusió dels campionats “ha estat una mesura totalment necessària, perquè per damunt de la competició està la salut de tota la societat. Nosaltres, com a institució, sempre seguirem les consignes dels estaments autoritzats”, ha exposat Domènech.

En el cas del Juvenil A, la Divisió d’Honor Juvenil finalitza sense descensos a falta de cinc jornades, i tampoc es disputaran ni la Copa de Campions ni la Copa del Rei juvenil. El Club ja ha començat a planificar l’estructura del primer equip 2020/21. “És una pena acabar la temporada així després de tot el que hem gaudit junts. És estrany, però la salut és el primer, i hem de cuidar els nois i les seves famílies”, ha reconegut l’entrenador Luis García, que entén i esperava aquesta decisió per part de les federacions. “El més prudent és acabar amb tot perquè no tindria cap sentit jugar sense públic i que els nois no gaudissin del futbol”.

Amb referència a la resta d’equips del CF Damm, i tot i haver finalitzat la competició esportiva, jugadors i tècnics seguiran en contacte permanent per via telemàtica durant les pròximes setmanes. L’entrenadora del Juvenil Femení, Juli Garcia, ha expressat que li hauria agradat acabar la temporada al terreny de joc, “però, per molt que ens agradi el futbol, ara tenim una necessitat més urgent i prioritària que és garantir el benestar de tots i totes. Així ho hem traslladat a les jugadores. Tenim ganes de començar la pròxima temporada com més aviat millor, però haurà de ser amb garanties sanitàries”, ha dit Garcia.