JA

Exuberància ofensiva

JUVENIL A 4-0 Atlético Baleares

Ignasi Cardó, cap de premsa

Partit corresponent a la jornada 7 de Divisió d’Honor Juvenil, disputat al Municipal d’Horta de Barcelona i arbitrat pel col·legiat Pedrol Vozmediano.

Victòria incontestable del Juvenil A de Luis García, que s’ha imposat clarament a l’Atlético Baleares portant el pes del partit i materialitzant fins a quatre gols en una gran tarda al Municipal d’Horta. La Damm encadena així tres triomfs seguits i dos amb la porteria a zero.

El matx ha començat de la millor manera pels interessos cervesers. Un Dani Cervera en ratxa ha obert la llauna al minut 12 amb un cacau ajustat des de la frontal de l’àrea després d’una combinació entre Aliou i Júnior. Tot seguit, Dani ha estat a punt de sorprendre el porter amb una centrada llarga que buscava Júnior i que no ha trobat porteria per ben poc.

Els visitants han cedit la iniciativa del joc i s’han replegat a camp propi, obligant als vermells a buscar solucions creatives per superar el bloc baix dels mallorquins, que amb prou feines han comptat amb un parell d’ocasions al contraatac i a pilota aturada que Izan ha aturat molt ben posicionat.

La Damm ha generat perill amb continuïtat amb l’objectiu de doblar l’avantatge en el marcador i ha comptat amb tres bones ocasions monopolitzades per Júnior al tram final de la primera meitat. Primer, amb una rematada de cap des del punt de penal que ha obligat l’estirada del porter rival. Seguidament, finalitzant una assistència de Dani i una passada de Vega al primer toc, infiltrant-se entre els defensors entrant des de la banda esquerra.

Els de Luis García no han canviat el pla de partit després del pas per vestidors i han sentenciat els balears amb dos gols ràpids d’Aliou al 46’ i al 49’ que no han donat opció al rival. El davanter d’origen africà ha caçat de primeres una centrada de Vega al segon pal per fer pujar el 2-0… i tres minuts més tard ha aprofitat un refús del porter després d’un intent de Dani per marcar el seu segon gol del partit i aplanar el camí cap a la victòria cerversera.

Com s’ha evidenciat en la jugada del tercer gol, els locals han tingut l’habilitat per trobar espais en el mur defensiu dels mallorquins i així ha seguit sent al segon temps, amb el partit decidit i amb l’oportunitat de moure la banqueta pel conjunt local.

El porter ha evitat el quart en les ocasions de Dani i d’Arnau Ollé, però no ha pogut fer res per evitar el gol que Júnior ha buscat durant tot el partit. L’atacant ha rematat de cap, a boca de canó, una centrada d’Almansa al segon pal per tancar el marcador al minut 85.

La Damm s’enfila a la zona alta de la classificació i tornarà a jugar contra un rival balear la setmana que ve, quan visitarà el San Francisco.